Εστεμπάν Ερέρα: Άνεργος στα 30! (video)

Στα 20, ήταν βασικό στέλεχος της εθνικής Αργεντινής U20, έχοντας στο πλευρό του παίκτες όπως ο Σαβιόλα, ο Κολοτσίνι, ο Μάξι Ροντρίγκες. Στα 25, το …

Ροπαλιές

Στα 20, ήταν βασικό στέλεχος της εθνικής Αργεντινής U20, έχοντας στο πλευρό του παίκτες όπως ο Σαβιόλα, ο Κολοτσίνι, ο Μάξι Ροντρίγκες.

Στα 25, το ονοματεπώνυμό του έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Ηρακλή.

Στα 30, ψάχνει απεγνωσμένα τον επόμενο σταθμό της καριέρας, μετά από σχεδόν έξι μήνες στην ανεργία. Ο λόγος για τον Εστεμπάν Ερέρα, ο οποίος εδώ και αρκετούς μήνες είναι χωρίς ομάδας.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Νουμπλένσε της Χιλής, χωρίς όμως να κάνει κάτι το εξαιρετικό. Ουσιαστικά ήταν μία συνέχεια της πτωτικής πορείας που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Θυμίζουμε ότι στην πατρίδα του θεωρείται σπουδαίο ταλέντο, αλλά στην Μπόκα έπαιξε ελάχιστα. Μετά από μάι περιπλάνηση σε Αργεντινή και Ιταλία, βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή.

Η πρώτη του περίοδος ήταν η καλύτερη της καριέρας του. Οκτώ γκολ, εξαιρετικές εμφανίσεις και τέταρτη θέση για τους κυανόλευκους. Ήταν όμως η εξαίρεση του κανόνα.

Μέτρια παρουσία της δεύτερη χρονιά, ενώ στη συνέχεια πέρασε και δεν… ακούμπησε από Βέροια, ΟΦΗ, Κορονέλ (Περού), Σπορτίβο Ιταλιάνο (Αργεντινή) και Νουμπλένσε (Χιλή).

Σχετικά Άρθρα

Back to Top