Τα σχόλια θαυμασμού συνεχίζονται…

Ο κόσμος του Ηρακλή έγραψε και πάλι ιστορία. Αυτό μπορεί να το αντιληφθεί ο καθένας, κάνοντας μία γρήγορη γύρα στις ιστοσελίδες και στα blog. Παράλληλα, …

Ηρακλής

Ο κόσμος του Ηρακλή έγραψε και πάλι ιστορία. Αυτό μπορεί να το αντιληφθεί ο καθένας, κάνοντας μία γρήγορη γύρα στις ιστοσελίδες και στα blog. Παράλληλα, συνεχίζονται τα άκρως κολακευτικά σχόλια κάτω από το video της BlueArena κατά την εμφάνιση των παικτών στο γήπεδο της Καλλικράτειας.

Στο “http://aek-live.blogspot.com”, φιλοξενείται το ακόλουθο άρθρο με τίτλο: “Άμα υποβιβαστούμε θα είμαστε τόσοι;”

“Διάφορα είναι τα σενάρια που ακούγονται για την ΑΕΚ με τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην ΠΑΕ. Μέχρι και σενάριο περί υποβιβασμού υπάρχει προκειμένου να σβηστούν τα χρέη της ομάδας. Ωστόσο, ελάχιστοι είναι οι φίλοι της Ένωσης που θέλουν αυτό το σενάριο να γίνεται πράξη. Ο λόγος απλώς. Διότι ήδη στο ΟΑΚΑ πηγαίνουν με το ζόρι 10.000 φίλοι της ΑΕΚ (4.000 με τον Άρη). Αν υποβιβαστούμε πόσοι θα πάνε; Πάντως, οι οπαδοί του Ηρακλή πήγαν 4.000 στη Ν. Καλλικράτεια σε αγώνα για την Δ’ Εθνική. Εμείς άραγε θα είμαστε τόσοι; Γιατί καλά τα λόγια, αλλά στα έργα κολλάμε όλοι”. (http://aek-live.blogspot.com/2011/11/blog-post_8173.html)

Στην ιστοσελίδα “gazzetta.gr”, ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου, γράφει στο σχόλιό του… “Ήταν ένα από τα γεγονότα του Σαββατοκύριακου κι όμως πέρασε σχεδόν στα «κουφά». Ο Ηρακλής έκανε πρεμιέρα στην Δ’ Εθνική. Τον ακολούθησαν 4.000 πιστοί του. Και νιώθουμε περήφανοι εδώ στο gazzetta που αναδείξαμε μια είδηση της… Δ’ Εθνικής. Ή μήπως όχι; Είναι ο Ηρακλής ομάδα της Δ’ Εθνικής; Ρωτήστε τον εαυτό σας και θα πάρετε την απάντηση. Εμείς την έχουμε δώσει. Για αυτό και το έμβλημα του Ηρακλή, έχουμε πάρει την απόφαση και θα παραμείνει δίπλα στις υπόλοιπες ομάδες της Super League. Διότι εκτός των άλλων παραμένει μεγάλος σύλλογος, με παρουσία και σε άλλα σπορ πλην του ποδοσφαίρου. Διότι πέρα από τη (βαθμολογική) σειρά των εμβλημάτων στη home page του gazzetta.gr, υπάρχει και κάτι άλλο: Η ιστορία. Η καθαρότητα. Ο Ηρακλής λοιπόν, όπως και η ΑΕΛ δεν μπλέχτηκαν σε καμία περίεργη ιστορία. Κι αν θέλετε, υποβιβάστηκαν γιατί ακριβώς δεν είχαν τις άκρες όπως άλλες ομάδες (ο Ηρακλής παρανόμησε αλλά παρανόμησαν κι άλλοι, η ΑΕΛ κυνηγήθηκε μανιασμένα), αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική γνώμη. Για αυτό όμως και θα παραμείνουν εκεί. Δίπλα στις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες. Το gazzetta.gr δεσμεύεται από την πλευρά του ότι θα παρακολουθεί τα ρεπορτάζ τόσο του Ηρακλή, όσο και της ΑΕΛ με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συχνότητα και θα καταγράφει την ειδησεογραφία τους με αντικειμενικότητα και τον σεβασμό που τους αναλογεί βάσει της ιστορικής διαδρομής που έχουν καταγράψει στον ελληνικό αθλητισμό. Κι όχι με βάση αν τους ήθελαν ή όχι, στις μεγάλες κατηγορίες. Σύλλογοι με τόσες χιλιάδες πιστούς είναι κάτι παραπάνω από ομάδες. Είναι ιδέες. Για αυτό και τις ειδήσεις τους πρέπει να τις «μοιραζόμαστε». Διότι οι ιδέες που μοιράζονται δεν πεθαίνουν ποτέ”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top