Κανακούδης: “Καταπληκτικός ο κόσμος του Ηρακλή”

O Πέτρος Κανακούδης, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Δόξα Δράμας, όμως δεν ξέχασε τον Ηρακλή, μιλώντας σήμερα (08/11) στον “Libero fm 107,4”. Ο έμπειρος …

Ηρακλής

O Πέτρος Κανακούδης, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Δόξα Δράμας, όμως δεν ξέχασε τον Ηρακλή, μιλώντας σήμερα (08/11) στον “Libero fm 107,4”.

Ο έμπειρος αμυντικός είπε μεταξύ άλλων… «Έφυγα τελευταίος από την ομάδα και πέρασα πολλά όλο αυτό το διάστημα αλλά η αλήθεια είναι ότι περιμένα ως την τελευταία στιγμή πως ο Ηρακλής θα δικαιωθεί λόγω του κόσμου, της δυναμικής και της ιστορίας της ομάδας αλλά τελικά δεν έγινε τίποτε. Έπιασε πάτο η αισιοδοξία μου τότε και ήρθε μια μεγάλη απογοήτευση, όλο αυτό το διάστημα είχαμε συνέχεια σκωτσέζικα ντους».

Οσο για την παρουσία του κόσμου στην Καλλικράτεια, είπε: «Είναι καταπληκτικό αυτό, ο κόσμος του Ηρακλή πάντως φημίζεται για την υπερηφάνεια του και την αγάπη του για την ομάδα και τώρα μετά από όσα έγιναν έχει συσπειρωθεί. Βλέπαμε να βγαίνουν στους δρόμους 10-15 χιλιάδες και τώρα στην Δ` Εθνική πήγαν 4.000 στην Καλλικράτεια,  αυτό κάτι λέει».

Σχετικά Άρθρα

Ζαντόπουλος: Ποιο είναι το επίφοβο στη χρήση Μίκρας και Καυτανζογλείου

Ποδόσφαιρο

Back to Top