Και τώρα… “ντου” στα διαρκείας

Στην τιτάνια προσπάθεια που πραγματοποιείται για να σταθεί και πάλι ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής στα πόδια του, η υλική στήριξη των κυανόλευκων οπαδών κρίνεται απαραίτητη. Η …

Ηρακλής

Στην τιτάνια προσπάθεια που πραγματοποιείται για να σταθεί και πάλι ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής στα πόδια του, η υλική στήριξη των κυανόλευκων οπαδών κρίνεται απαραίτητη. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας έχει ξεκινήσει και οι τιμές είναι κάτι παραπάνω από δελεαστικές. Η ΠΑ.Λ.Η. εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, καλώντας τον κόσμο να ανταποκριθεί και σε αυτό το κάλεσμα.

“Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ηρακλή καλεί όλο τον κυανόλευκο κόσμο να συνεχίσει την πραγματικά συγκινητική στήριξη του στο τμήμα ποδοσφαίρου με αγορά εισιτηρίου διαρκείας.

Μετά τη πρώτη βροντερή παρουσία τεσσάρων χιλιάδων και πλέον οπαδών την προηγούμενη Κυριακή, έφτασε η στιγμή να δώσουμε, όλοι μαζί, πνοή και διάρκεια στη νέα προσπάθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ολόκληρη η Ελλάδα ξαφνιάστηκε με αυτό που είδε στην πρώτη αγωνιστική. Τώρα θα συγκλονιστεί! Στα εύκολα Ηρακλής, στα δύσκολα Ηρακλάρα!

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι :
Κεντρική Θύρα : 100 Ευρώ
Πέταλο : 50 Ευρώ
Τα εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία της ΜΙΚΡΑΣ (ώρες 14.00 – 19.00) και από τα γραφεία του Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ (ώρες 09.00 – 21.00).
Ενημερώνουμε τα μέλη μας, τα οποία είχαν ήδη αγοράσει ή κάνει προεγγραφή για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας ότι τα  αυτά ισχύουν.
Οποιαδήποτε διευκρίνιση θα δίνεται στα σημεία διάθεσης”.

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top