Ελληνοβούλγαρος πίσω από τα «στημένα»!

Ο ελληνοβουλγαρικής καταγωγής, Κώστας Χατζηιβάνοφ φέρεται να είναι ο αρχηγός της σπείρας που βρίσκεται πίσω από το σκάνδαλο με τα «στημένα» ματς! Αυτό αποκάλυψε …

Διάφορα

Ο ελληνοβουλγαρικής καταγωγής, Κώστας Χατζηιβάνοφ φέρεται να είναι ο αρχηγός της σπείρας που βρίσκεται πίσω από το σκάνδαλο με τα «στημένα» ματς!

Αυτό αποκάλυψε με ρεπορτάζ της η τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στον Σκάϊ», που επισημαίνει πως στην κορυφή της «αλυσίδας» για την διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, βρίσκονται τρία πρόσωπα που αναζητούνται ήδη από τις αρχές και έχουν ήδη εκδοθεί εντάλματα για την σύλληψή τους.

Αρχηγός αυτής της εγκληματικής οργάνωσης φέρεται να είναι ο Κώστας Χατζηιβάνοφ, ελληνοβουλγαρικής καταγωγής και το ένταλμα για τη σύλληψή του έχει εκδοθεί από τις αρχές του Βερολίνου.

Ο Χατζηιβάνοφ καταζητείται και από τις ελληνικές αρχές καθώς από το κινητό του έγιναν πλήθος κλήσεων προς Έλληνες παράγοντες του ποδοσφαίρου.
Ενταλμα εκκρεμεί και για τον «Κινέζο» που αναφέρεται σε πολλές από τις συνομιλίες του κοριού της ΕΥΠ και το όνομά του οποίου είναι Τανγκ Σι Ένγκ, όπως αποκάλυψε η «Δίκη στον ΣΚΑΪ»!

Ο Τανγκ Σι Ένγκ φέρεται να έχει παίξει κομβικό ρόλο στον στοιχηματισμό μέσω διεθνών διαδικτυακών εταιριών στοιχηματισμού.
Ένταλμα σε… εκκρεμότητα υπάρχει και για τον τρίτο της παρέας, το όνομα του οποίου είναι Εστ Πεμάλ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συγκεκριμένη τριάδα ουσιαστικά έλεγχε το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου και «έστηναν» παιχνίδια με σκοπό το κέρδος μέσω του παράνομου στοιχηματισμού…

Σχετικά Άρθρα

Γ΄ Εθνική: Δραματική επιστολή των παικτών προς τον πρωθυπουργό

Ποδόσφαιρο

Back to Top