“Δεν μπορούσα να λείπω”

Ο Νίκος Ατματζίδης ήταν από τους ελάχιστους επώνυμους παράγοντες του συλλόγου που βρέθηκαν στην Καλλικράτεια. Ο πρόεδρος του κυπέλλου, μίλησε στην εφημερίδα «Μetrosport». «Ήταν μία …

Ηρακλής

Ο Νίκος Ατματζίδης ήταν από τους ελάχιστους επώνυμους παράγοντες του συλλόγου που βρέθηκαν στην Καλλικράτεια. Ο πρόεδρος του κυπέλλου, μίλησε στην εφημερίδα «Μetrosport».

«Ήταν μία εκδήλωση του Ηρακλή. Για μία νέα ομάδα, με νέα παιδιά που κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε βεβαίως να ήταν και καλύτερο. Κατάλαβαν όμως τα παιδιά ότι είναι βαριά η φανέλα και πρέπει να την τιμήσουν. Μπορούσα όμως να λείψω; Είναι δυνατόν; Δεν έχω τίποτα άλλο στη ζωή μου απ’ αυτόν τον Σύλλογο. Δεν μπορούσα να λείπω. Μου τα έδωσε όλα αυτός ο Σύλλογος. Πώς να μην τρελαίνεσαι γι’ αυτόν τον Σύλλογο;»,

Σχετικά με τα χημικά που έριξε η αστυνομία είπε:  «Ήμουν δυστυχώς εκεί που έπεσαν τα χημικά, μετά από το ματς Φεύγοντας από το γήπεδο έγινε αυτό. Μ’ έκανε χάλια. Ευτυχώς, πήγαμε σ’ ένα σπίτι, όπως κατεβαίναμε, ήμουν από κοινού με τη γυναίκα. Πήγαμε σ’ ένα σπίτι, με βοήθησαν κάτι παιδιά, που ήταν από εκεί. Ευτυχώς, συνήλθα σ’ ένα τέταρτο.

Έχω δει τον Ηρακλή στις δόξες του. Σε μεγάλες στιγμές. Το να βλέπω τον Ηρακλή να παίζει σ’ ένα χωριό, σε μία άγνωστη κατηγορία, με αυτή την όλη κατάσταση μετά τους υποβιβασμούς είναι πολύ δύσκολο. Από την άλλη, όμως, κάνει μία νέα προσπάθεια η διοίκηση να βρεθεί ΑΦΜ, για να ξεφύγουμε απ’ αυτή την κατάσταση. Θα είναι δύσκολα, γιατί δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις και μεταγραφές στη Δ’ εθνική. Είμαι της άποψης ότι πρέπει να αναζητηθεί λύση. Είδα πάντως ότι τα παιδιά, τα νέα παιδιά στη διοίκηση, αγωνίζονται καλά. Παράλληλα, η αγάπη του κόσμου ήταν μεγάλη. Αποδείχθηκε περίτρανα. Μπορούσες κάλλιστα να αντιληφθείς ότι ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα. Το λέω αυτό για κάποιον ξένο.

Για κάποιον που δεν είναι στην οικογένεια. Αυτό είναι το μεγαλείο του Ηρακλή. Ο Ηρακλής απέδειξε και αποδεικνύει ότι μπορεί στα δύσκολα. Ότι έχει οπαδούς δικούς του, κι αυτό που μας έγινε ήταν φοβερό, αλλά με τη βοήθεια του Θεού πρέπει να το ξεπεράσουμε. Έχω μία ελπίδα ότι θα το ξεπεράσουμε. Ελπίζω ότι θα πετύχει κάτι απ’ αυτές τις κινήσεις που γίνονται…».

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top