Πόπτσης στην Bluearena: “Τιμή μας να φοράμε τη φάνελα του Ηρακλή” (VIDEO)

Το μέλλον σίγουρα του ανήκει. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Πόπτση, ο οποίος με το “καλημέρα” έδειξε ότι θα αποτελέσει το βαρόμετρο αυτής της νεανικής …

Ηρακλής

Το μέλλον σίγουρα του ανήκει. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Πόπτση, ο οποίος με το “καλημέρα” έδειξε ότι θα αποτελέσει το βαρόμετρο αυτής της νεανικής ομάδας του Ηρακλή. Ο 17χρονος στόπερ, ο οποίος πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στο χθεσινό παιχνίδι, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της Bluearena και τόνισε πως είναι τιμή για αυτόν και τους συμπαίκτες του να φοράνε την φανέλα του Ηρακλή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Σε ό,τι αφορά το χθεσινό παιχνίδι με την Καλλικράτεια, είπε: «Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ομως με την πολύτιμη βοήθεια του κόσμου και του προπονητή μας καταφέρμε και φέραμε εις πέρας το παιχνίδι. Θεωρώ πως από μια άποψη το 0-0 μας αδικεί, αφού κάναμε κλασικές ευκαιρίες και δεν απειλήθηκαμε από τον αντίπαλο παρά μόνο από μερικές στημένες φάσεις».

Για την συγκλονιστική παρουσία του κόσμου, είπε: «Είναι τιμή για εμάς να φοράμε αυτή τη φανέλα. Θέλουμε να ανταπωδώσουμε την αγάπη του κόσμου μέσα στο γήπεδο. Προσπαθήσαμε πολύ για τη νίκη και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Η ομάδα αυτή έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και θα μας δείτε ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα σε γήπεδα όπου θα βοηθούν να βάλουμε τη μπάλα κάτω».

Κλείνοντας, σε ερώτηση για το τι είπαν στα αποδυτήρια πριν βγουν στο γήπεδο, ανέφερε: «Είπαμε πάμε να παίξουμε δυνατά να τα δώσουμε όλα για τη νίκη και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο».

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΣ BLUEARENA

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top