Ο Νίκος Ατματζίδης συγκλονίζει στο βίντεο

Είναι ο Νίκος Ατματζίδης που συγκλονίζει. Είναι ο ιστορικός πρόεδρος του Ηρακλή που δείχνει -και αυτός- τι σημαίνει να υπηρετείς τις ιδέες που αγαπάς. Ο …

Ηρακλής
Είναι ο Νίκος Ατματζίδης που συγκλονίζει. Είναι ο ιστορικός πρόεδρος του Ηρακλή που δείχνει -και αυτός- τι σημαίνει να υπηρετείς τις ιδέες που αγαπάς. Ο άνθρωπος που έχει προσφέρει τόσα πολλά στον σύλλογο από διάφορα πόστα, ο άνθρωπος που παραγοντικά έδωσε τόσα πολλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ήταν στην Καλλικράτεια.

Το θεώρησε χρέος του, όπως τόσοι άλλοι. Ο άνθρωπος που έφερε τον Βασίλη Χατζηπαναγή στην Ελλάδα, ο άνθρωπος που πανηγύρισε από επιτελικό παραγοντικό πόστο την κατάκτηση του Κυπέλλου το 1976 δεν διανοείται να μείνει μακριά από την ομάδα, μακριά από τον σύλλογο…

Ο ίδιος είναι που δίνει το παράδειγμα. “Το είδαμε κι αυτό… Ο Ηρακλής στη Δ'”, έλεγε με σκωπτική διάθεση γυρνώντας όμως αμέσως έκανε αυτό που νιώθει ως χρέος. Να μείνει όρθιος.

Το βίντεο είναι χαρακτηριστικό. Ηταν στην Καλλικράτεια και μετά το τέλος του αγώνα, κρατώντας το σκαμπό παραμάσχαλα, κατέβηκε στα αποδυτήρια για να περιμένει τους παίκτες. Αυτά τα νεαρά παιδιά που φόρεσαν, για μία ακόμη φορά, με περηφάνεια, τη φανέλα του Ηρακλή.

Ο ιστορικός πρόεδρος της ομάδας τους περίμενε εκεί για να τους χτυπήσει την πλάτη. Ορθιος απέναντι στα σχέδια που εξυφάνθηκαν με δόλιο τρόπο. Ο Ηρακλής έχει περηφάνεια, ιστορία, αξιοπρέπεια, συγκεκριμένη ιδεολογία. Κι ο Νίκος Ατματζίδης το δείχνει για μία ακόμη φορά με τον καλύτερο τρόπο.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=Kj_W31jaPT0#t=9s


Σχετικά Άρθρα

Back to Top