Παπαϊωάννου: «Μόνη λύση το ΑΦΜ»

Ως την μοναδική λύση για να δει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον χαρακτήρισε ο Λάκης Παπαϊωάννου την απόκτηση ενός ΑΦΜ. Ο παλαίμαχος άσος του Ηρακλή παραχώρησε …

Ηρακλής

Ως την μοναδική λύση για να δει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον χαρακτήρισε ο Λάκης Παπαϊωάννου την απόκτηση ενός ΑΦΜ.

Ο παλαίμαχος άσος του Ηρακλή παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εφημερίδα «Sportday».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

-Είναι λύση ο ΑΦΜ για τον Ηρακλή;

«Κατά τη γνώμη μου, είναι η μοναδική λύση. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα ένα ΑΦΜ θα μας σώσει…».

-Τι σας κάνει να το λέτε τόσο εύκολα;


«Για να φτάσω να το λέω τόσο εύκολα, προηγουμένως το έχω σκεφτεί πάρα πολύ. Βλέπω τα δεδομένα και ζυγίζω συνέπιες και οφέλη: οι επιλογές αυτή τη στιγμή για τον Ηρακλή είναι δύο. Είτε να αφήσει την κατάσταση ως έχει και να παίξει στη Δ’ Εθνική είτε να πάρει ΑΦΜ άλλης ομάδας και να αγωνιστεί στη Football League. Αν μείνει στη Δ’, θα χρειαστούν πολλά χρόνια για να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα και δεν είναι βέβαιο πότε ακριβώς θα τα καταφέρει. Για όσο διάστημα θα βρίσκεται στην αφάνεια, διότι περί αυτού πρόκειται, δεν θα κάνει νέους φιλάθλους ή θα κάνει ελάχιστους και μια ομάδα χωρίς φιλάθλους δεν είναι ομάδα, ακόμα κι αν βρίσκεται στη Σούπερ Λίγκα. Αν βρούμε ΑΦΜ, θα παίξουμε στη δεύτερη κατηγορία, χωρίς χρέη και με την προοπτική του χρόνου να επιστρέψουμε στη Σούπερ Λίγκα».

-Γιατί έφτασε ο Ηρακλής έως εδώ;

«Μπορείς να γράψεις και βιβλίο για να εξηγήσεις πώς έφτασε έως εδώ. Αν το συνοψίσουμε σε λίγες γραμμές, φταίει η κακοδιαχείριση και το ότι όποιος τυχάρπαστος και άσχετος ήθελε να διοικήσει τον Ηρακλή έμπαινε και τον διοικούσε. Τελευταίος όλων, ο κ. Τάκης. Τώρα ζούμε τα αποτελέσματα».

-Ο ρόλος της ΕΠΟ ήταν καθοριστικός για την τροπή που πήραν τα πράγματα;

«Ναι, ασφαλώς και ήταν καθοριστικός. Αν ο Σοφοκλής Πιλάβιος δεν έβγαζε την πλαστή ενημερότητα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, δεν θα γινόταν τίποτα. Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Το τι συνέβη στη συνέχεια και για ποιους λόγους είναι γνωστά, να μην τα επαναλαμβάνω».

 

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top