“Ηταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μας”

Είναι ένα από τα παιδιά του Ηρακλή που φόρεσαν, για μία ακόμη φορά με περηφάνια, τη φανέλα της ομάδας. Είναι ένα από τα παιδιά που …

Ηρακλής

Είναι ένα από τα παιδιά του Ηρακλή που φόρεσαν, για μία ακόμη φορά με περηφάνια, τη φανέλα της ομάδας. Είναι ένα από τα παιδιά που χειροκρότησε ο κόσμος.

Ο Αλέξανδρος Καρανδρέας (στη φωτογραφία κάνει δηλώσεις μετά το παιχνίδι) είναι γεννημένος το 1991 και σε ηλικία 20 χρόνων είναι ο… πρεσβύτερος αυτής της ομάδας. Τα υπόλοιπα παιδιά είναι γεννημένα το 1993 και το 1994.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Καλλικράτεια, ο Καρανδρέας στάθηκε στον κόσμο. Μίλησε για την υποδοχή που έτυχαν από τους φίλους της ομάδας και δεν μπορούσε να κρύψει την περηφάνια του αλλά και το ευχαριστώ. «Ηταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εμάς. Ποτέ στο παρελθόν δεν παίξαμε μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο. Ηταν απίστευτη η εμπειρία για εμάς. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ και να χαροποιήσουμε τον κόσμο. Στο παρελθόν, στις μικρές κατηγορίες, με τον Ηρακλή παίζαμε συνήθως με μεγαλύτερης ηλικίας αντιπάλους οπότε είχαμε μια ελάχιστη εμπειρία να αντιμετωπίζουμε παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας και νομίζω ότι η εικόνα μας ήταν γενικά καλή στο σημερινό παιχνίδι. Με όλα αυτά που έχουν συμβεί στον σύλλογο σίγουρα για εμάς είναι μια ευκαιρία για να δείξουμε το ταλέντο μας και να κάνουμε καριέρα στον Ηρακλή αφού όπως είδατε το ταλέντο δεν μας λείπει”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top