Ενταση στην Καλλικράτεια

Η Καλλικράτεια θυμίζει… αστακό. Οι εμπνευστές αυτού του… σχεδίου από την πλευρά της Αστυνομίας θα έπρεπε να ντρέπονται. Κλούβες, ΜΑΤ και δεκάδες αστυνομικούς αντίκρυσαν οι …

Ηρακλής

Η Καλλικράτεια θυμίζει… αστακό. Οι εμπνευστές αυτού του… σχεδίου από την πλευρά της Αστυνομίας θα έπρεπε να ντρέπονται.

Κλούβες, ΜΑΤ και δεκάδες αστυνομικούς αντίκρυσαν οι φίλοι της ομάδας με το που έφτασαν (6/11) στην Καλλικράτεια.

Μέτρα χωρίς προηγούμενο που από μόνα τους είναι προκλητικότητα ειδικά όταν έχουν απέναντί τους έναν κόσμο που καταθέτει την πίστη και την αφοσίωσή του για την ομάδα. Η Bluearena βρίσκεται στην Καλλικράτεια και θα σας μεταφέρει τις εξελίξεις.

14:00: Αρκετοί φίλοι της ομάδας είναι ήδη μέσα στο γήπεδο

14:10: Ο κύριος όγκος είναι από έξω αντιμέτωπος με την Αστυνομία. Επικρατεί ένταση και η Αστυνομία κάνει μικρή χρήση χημικών

14:15: Μέσα στο γήπεδο, η ομάδα του Ηρακλή μπαίνει για προθέρμανση. Ο κόσμος χειροκροτεί τους πιτσιρικάδες και αυτοί ανταποδίδουν το χειροκρότημα.

14:18: Νέα ένταση έξω από το γήπεδο.

14:20: Πλέον ένα μεγάλο μέρος του κόσμου έχει μπει στο γήπεδο. Υπάρχουν αρκετοί που είναι εκτός και ανταλλάσουν συνθήματα με τους φίλους της ομάδας που βρίσκονται ήδη μέσα.

14:25: Ακούγονται υβριστικά συνθήματα κατά του Παπανδρέου.

14:30: Οι ομάδες κάνουν προθέρμανση σε ένα γήπεδο που είναι χωράφι. Καμένο το χόρτο, σε πολλά σημεία δεν υπάρχει κιόλας και είναι ξερό.

14:32: Ο κόσμος του Ηρακλή είναι πλέον μέσα στο γήπεδο. Οπως αναμενόταν το γήπεδο είναι πολύ μικρό για να χωρέσει τον κόσμο. Είναι ασφυκτικά γεμάτο, στις κερκίδες υπάρχουν όρθιοι και είναι κι άλλος κόσμος που έρχεται. 

14:35: Τα συνθήματα συνεχίζονται κατά Ε.Π.Ο. και Πιλάβιου

Σχετικά Άρθρα

Back to Top