«Δεν ήμασταν τυχεροί στην τελική προσπάθεια»

Ο Βασίλης Σπυρογιάννης στάθηκε στον κόσμο. Στάθηκε στην προσπάθεια των νεαρών παικτών. Στάθηκε στις ευκαιρίες που έγιναν και στο γκολ που δεν μπήκε. Ο προπονητής …

Ηρακλής

Ο Βασίλης Σπυρογιάννης στάθηκε στον κόσμο. Στάθηκε στην προσπάθεια των νεαρών παικτών. Στάθηκε στις ευκαιρίες που έγιναν και στο γκολ που δεν μπήκε.

Ο προπονητής του Ηρακλή μιλώντας μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Καλλικράτεια (6/11), είπε μεταξύ άλλων ότι… «ήταν ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε σε αυτή την κατηγορία και νομίζω ότι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν. Αυτά τα παιδιά τα προετοιμάζουμε για να επανδρώσουν την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Γιατί να μην είναι ικανοί να παίξουνε στη Δ’ Εθνική; Τα μηνύματα που μας έστειλαν σήμερα είναι αισιόδοξα. Σήμερα πήρανε ένα πρώτο δείγμα της κατηγορίας. Θα μάθουνε περισσότερα όσο περνά ο καιρός».

Για το παιχνίδι είπε ακόμη ότι… «είχαμε τις ευκαιρίες δεν ήμασταν τυχεροί στην τελική προσπάθεια».

Είπε τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο. «Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε σήμερα και μας στήριξε. Ηταν συγκλονιστική η συμπαράστασή του και είναι σημαντικό για τους παίκτες να νιώθουν τόσο πολύ κόσμο, τόσο κοντά. Από αυτά τα παιδιά θα δει ακόμη περισσότερα πράγματα στο μέλλον».

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top