Η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι

Η τελευταία προπόνηση των κυανόλευκων ολοκληρώθηκε και ο Βασίλης Σπυρογιάννης έβγαλε την αποστολή για την αυριανή πρεμιέρα κόντρα στην Καλλικράτεια (15:00). Ο κόουτς του Ηρακλή αποφάσισε …

Ηρακλής

Η τελευταία προπόνηση των κυανόλευκων ολοκληρώθηκε και ο Βασίλης Σπυρογιάννης έβγαλε την αποστολή για την αυριανή πρεμιέρα κόντρα στην Καλλικράτεια (15:00).

Ο κόουτς του Ηρακλή αποφάσισε να πάρει μαζί του 20 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων δύο θα «κοπούν» για την τελική 18αδα. Πιο συγκεκριμένα, στην αποστολή μετέχουν οι: Κωφός, Παπαδόπουλος, Φοιτάς, Πόπτσης, Ηρακλής, Κουλιούδης, Κουτσιώλης, Γαλάνης, Τριανταφυλλίδης, Καρανδρέας, Κασίδης, Μαυρίδης, Πετανίδης, Σαράφογλου, Τσιλιανίδης, Κρυστάλλης, Μικρός, Φεντάνης, Βεδούσης, Σαμπανίδης.

Πέρα από την πεντάδα των γνωστών τραυματιών στα πλάνα του Σπυρογιάννη δεν υπολογίζεται και ο Αρτάν Θώριαν, ο οποίος λόγω αλβανικής καταγωγής δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Δ΄ Εθνική.

Επιπρόσθετα, και ο Σωτήρης ακόμη δεν μπορεί να βρίσκεται στα σχέδια του τεχνικού επιτελείου, διότι το δελτίο του δεν είναι έτοιμο. Η αποστολή θα συγκεντρωθεί στις 12:30, στη Μίκρα με σκοπό να αναχωρήσει για την Καλλικράτεια.

 

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top