Επίσκεψη στον Στεργιανά, παράπονα από τον πατέρα

Στην ιδιωτική κλινική που νοσηλεύεται ο Απόστολος Στεργιανάς, βρέθηκε σήμερα (5/11) ο Δημήτρης Στογιάννης. Το μέλος της νέας διοίκησης του Ερασιτέχνη ευχήθηκε στον νεαρό ποδοσφαιριστή …

Ηρακλής

Στην ιδιωτική κλινική που νοσηλεύεται ο Απόστολος Στεργιανάς, βρέθηκε σήμερα (5/11) ο Δημήτρης Στογιάννης. Το μέλος της νέας διοίκησης του Ερασιτέχνη ευχήθηκε στον νεαρό ποδοσφαιριστή ταχεία ανάρρωση και του εξέφρασε την στήριξη ολόκληρης της κυανόλευκης οικογένειας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι χθες αργά το βράδυ, επικοινώνησε με την BlueArena o πατέρας του 18χρονου άσου και εξέφρασε παράπονα για τη συμπεριφορά του Ηρακλή απέναντι στον γιο του.

“Δεν υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον από την πλευρά του Ηρακλή. Πέρα από ένα τηλεφώνημα του Γιώργου Ξενίδη την Δευτέρα, κατόπιν μάλιστα πιέσεων που δέχτηκε, δεν έχει γίνει το παραμικρό. Μου είπε ότι το μεσημέρι της Τρίτης θα κανόνιζε τα της πληρωμής, ωστόσο από τότε δεν είχα την παραμικρή ενόχληση. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε με το παιδί να αγωνίζεται για τον Ηρακλή και οφείλει ο Ηρακλής να σταθεί στο πλευρό του. Με δικά μου έξοδα έγινε η επέμβαση στους κοιλιακούς, αλλά αυτή τη φορά πρέπει να αναλάβει το κόστος ο Ηρακλής. Αυτή η αδιαφορία των υπευθύνων όλα αυτά τα χρόνια, οδήγησαν όλα τα παιδιά στην απόφαση να φύγουν από την ομάδα και να κάνουν καριέρα σε άλλους συλλόγους”, ανέφερε ο Στέλιος Στεργιανάς.

H BlueArena επικοινώνησε με τον Γιώργο Ξενίδη, ο οποίος μας ανέφερε: “Έμαθα για το πρόβλημα του παιδιού το απόγευμα της Δευτέρας. Δύο ώρες αργότερα, πήγα στην κλινική για να το επισκεφτώ. Εκεί δεν υπήρχε κανείς από την οικογένειά του. Βρήκα από τους γιατρούς το τηλέφωνο του πατέρα και επικοινώνησα μαζί του. Του εξήγησα ότι η οικονομική κατάσταση της ομάδας είναι τραγική, ωστόσο του ξεκαθάρισα πως ό,τι πρέπει να γίνει, θα γίνει από την πλευρά μας για να βοηθήσουμε το παιδί. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να γίνει καλά ο Αποστόλης. Θα πρέπει πάντως όλοι να καταλάβουν, ότι τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας είναι τεράστια και τα πάντα περνάμε μέσω του Ερασιτέχνη. Εκεί είναι το ταμείο και της ποδοσφαιρικής ομάδας”.

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top