Χάγκαν: «Μπορούν να πετύχουν»

Ο Εμπενίζερ Χάγκαν φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο έμψυχο δυναμικό του Ηρακλή έχουν τα …

Ηρακλής

Ο Εμπενίζερ Χάγκαν φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο έμψυχο δυναμικό του Ηρακλή έχουν τα εχέγγυα να σημειώσουν επιτυχίες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής.


Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος αναφέρθηκε επιπρόσθετα και στις ομιλίες που έχουν γίνει στους παίκτες, όπως και στο τι μέλλει γενέσθαι με το ΑΦΜ άλλης ομάδας.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γκανέζου:

«Είναι δύσκολη η προσπάθεια που κάνουμε. Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτά τα παιδιά έχουμε και αυτά θα τραβήξουν τις δυσκολίες στο αγωνιστικό κομμάτι. Είναι ευκαιρία και γι’ αυτά τα παιδιά για να αποδείξουν ότι μπορούν. Για κάθε δυστυχία υπάρχει και κάτι γλυκό από πίσω και είναι μεν δύσκολο, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι μπορούν να πετύχουν κάτι αυτά τα παιδιά».

Για τις συνθήκες που βρήκε ο ίδιος, αλλά και οι συνεργάτες του τόνισε: «Μπροστά μας δε βρήκαμε τίποτα, γιατί δεν υπάρχει τίποτα. Ξεκινάμε από το μηδέν, σε όλα τα επίπεδα. Δεν είχαμε χρόνο ούτε μεταγραφές να κάνουμε. Ο Ηρακλής είναι μια ιστορική ομάδα, με αυτή την προσπάθεια και τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι θα επανέρθουμε γρήγορα στην θέση που ανήκει ο Ηρακλής».

Στο ερώτημα για το αν θα γίνει προσπάθεια απόκτησης του ΑΦΜ από τον Αγροτικό Αστέρα, τόνισε: «Δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι με τον Αγροτικό Αστέρα. Βέβαια, με αυτά τα θέματα ασχολείται περισσότερο ο Γιώργος Ξενίδης, εγώ ασχολούμαι με τα αγωνιστικά θέματα».

Τέλος, για την πρεμιέρα της Κυριακής είπε: «Μιλήσαμε με τα παιδιά, πρέπει να τους δώσουμε κίνητρο, να είμαστε κοντά τους, γιατί η φανέλα που θα φοράνε είναι βαριά. Δεν πρέπει να τους μεταδώσουμε ότι είναι τόσο βαριά που να μην μπορούν να τη σηκώσουν, αλλά να μπορούν να το κάνουν. Πρέπει να καταλάβουν ότι είναι δύσκολα, αλλά ότι μπορούν».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top