Ντεσπέιν: “Στο μυαλό μας το φάιναλ φορ”

Ο Ρολάντο Ντεσπέιν μίλησε σήμερα (04/11) στο «Αθλητικό Metropolis», για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, αλλά και τους στόχους του με τον …

Ηρακλής

Ο Ρολάντο Ντεσπέιν μίλησε σήμερα (04/11) στο «Αθλητικό Metropolis», για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, αλλά και τους στόχους του με τον «γηραιό».

Αρχικά ο ασος του Ηρακλή, είπε: «Αισθάνομαι πολύ καλά που θα παίξω στον Ηρακλή και μπροστά σε αυτό το κοινό. Με τη συμπαράσταση του κόσμου έχω λιγότερο άγχος και περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Ο λαός του Ηρακλή είναι απίστευτος και βοηθάει πολύ στο να φτάνουμε στην κατάκτηση της νίκης».
Για τους στόχους της ομάδας της φετινή περίοδο: «Τίποτα δεν είναι αδύνατον. Ο Ηρακλής μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο αρκεί να γίνει σωστή δουλειά. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω σε όλους τους τομείς, για να πάνε όλα καλά».
Για τις προσωπικές του βλέψεις ο Ντεσπέιν υπογράμμισε: «Έχω φιλοδοξίες και θέλω να πετύχω μέσα από την προσωπική βελτίωση. Δουλεύω με έναν πολύ καλό προπονητή, όμως για να κερδίσεις πρέπει πάνω απ’ όλα να παίζεις με καρδιά».
Τέλος, για το από πότε έχει δικαίωμα συμμετοχής μετά από την περσινή του τιμωρία: «Έχω δικαίωμα συμμετοχής από τον Ιανουάριο, έχω εκτίσει την ποινή μου. Στο μυαλό μας πρέπει πρώτα να είναι το φάιναλ-φορ, μετά το κύπελλο και το πρωτάθλημα».

Σχετικά Άρθρα

Μιχαέλα Κράβαρικ: “Ο Ηρακλής είναι ταυτόσημος με τον Κράβαρικ…” (pics)

Βόλει

Back to Top