«Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Την Κυριακή θα ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία, καθώς θα πραγματοποιήσουν την παρθενική τους εμφάνιση με την πρώτη ομάδα του Ηρακλή. Οι πιτσιρικάδες των κυανόλευκων θα ντεμπουτάρουν …

Ηρακλής

Την Κυριακή θα ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία, καθώς θα πραγματοποιήσουν την παρθενική τους εμφάνιση με την πρώτη ομάδα του Ηρακλή.

Οι πιτσιρικάδες των κυανόλευκων θα ντεμπουτάρουν κόντρα στην Καλλικράτεια και το πρώτο που θέλουν να αποδείξουν είναι ότι δεν αγχώνονται παρά τη δύσκολη αποστολή που έχουν μπροστά τους. Ένας εξ αυτών ο Δημήτρης Ηρακλής μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero», εκφράζοντας τη σιγουριά του πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν κάθε ικμάδα των δυνάμεων τους.

«Εχουμε συνειδητοποιήσει τι γίνεται. Περιμένουνε πως και πως το παιχνίδι της Κυριακής να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν. Το έχουμε συζητήσει όλα τα παιδιά στα αποδυτήρια, όπως και με τον προπονητή μας. Σίγουρα νιώθουμε αυτό το βάρος που πέφτει σε μας πλέον, αλλά από την άλλη και ψυχολογικά και αγωνιστικά είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό», ανέφερε αρχικά ο νεαρός αμυντικός και συμπλήρωσε σχετικά με την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο:

«Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι κοντά μας και αυτό μας δίνει μεγάλη δύναμη και θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα και την Κυριακή και στις υπόλοιπες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος».

 

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top