Με στόχο να παραμείνει στην κορυφή

O Hρακλής αντιμετωπίζει (5/11, με ώρα έναρξης στις 19.00) στη Μίκρα τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας της Volleyleague. Η …

Ηρακλής

O Hρακλής αντιμετωπίζει (5/11, με ώρα έναρξης στις 19.00) στη Μίκρα τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας της Volleyleague. Η προετοιμασία των κυανόλευκων ολοκληρώθηκε με τον Σωτήρη Δρίκο να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ετοιμοπόλεμους, για να πετύχουν ακόμα μία νίκη, την τέταρτη συνεχόμενη σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Ηρακλής φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθολογίας και εκεί θέλει να παραμείνει και μετά από αυτό το παιχνίδι. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είναι καλή ομάδα και το παιχνίδι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Αυτό επεσήμανε και στις δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, ο Σωτήρης Δρίκος: «Ο Εθνικός με βάση τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δείχνει ότι είναι μία πολύ ικανή ομάδα. Νίκησε τον Ολυμπιακό στην έδρα του και πήρε και το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Είναι ένας συνδυασμός έμπειρων και νέων παιδιών και αν ανατρέξουμε στην παράδοση πάντα τον Ηρακλή τον δυσκολεύει. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τις αποδοτικές εμφανίσεις και αν μπορούμε να είναι και καλές».

Το παιχνίδι θα διευθύνουν οι διαιτητές Πανούτσος και Σιμίδης.

Επίσης το ΤΑΑ ανακοίνωσε πως όσοι φίλαθλοι του Ηρακλή αγοράσουν εισιτήρια του αγώνα θα μπούνε στην κλήρωση για πέντε μπάλες με τις υπογραφές όλων των παικτών.
*Για την αναμέτρηση θα υπάρχει live ενημέρωση στο on-line score στην ιστοσελίδα www.volleyleague.gr.

Σχετικά Άρθρα

Μιχαέλα Κράβαρικ: “Ο Ηρακλής είναι ταυτόσημος με τον Κράβαρικ…” (pics)

Βόλει

Back to Top