Βγήκε από την εντατική, παραμένει υπό ιατρική παρακολούθηση ο Στεργιανάς

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Απόστολο Στεργιανά, τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Ηρακλή που νοσηλευόταν τα τελευταία 24ωρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικής κλινικής. Πριν από …

Ηρακλής

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Απόστολο Στεργιανά, τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Ηρακλή που νοσηλευόταν τα τελευταία 24ωρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικής κλινικής.

Πριν από λίγες ώρες, πήρε εξιτήριο από την εντατική, ωστόσο παραμένει υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, τον οποίο είχε ξεχωρίσει ο Μάκης Κατσαβάκης, είχε υποβληθεί το καλοκαίρι σε επιτυχή επέμβαση στους κοιλιακούς. Λίγες ημέρες αργότερα, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι αντιμετωπίζει ένα χρόνιο μικροπρόβλημα στην καρδιά.

Ακολούθησε μία θεραπεία και συμμετείχε κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας. Στο πρόσφατο φιλικό με τον Εθνικό Γαζώρου, ανέβασε σφυγμούς και μετέβη εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε επέμβαση, ώστε να απαλλαγεί από το μικροπρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Για λόγους που οφείλονται σε αλλεργική αντίδραση του οργανισμού ή σε κάποια λοίμωξη, παρουσιάστηκαν επιπλοκές και κρίθηκε σκόπιμο να νοσηλευτεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Είναι πάντως ακόμη νωρίς να προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος επανένταξής του στις αθλητικές δραστηριότητες. Ο κόσμος του Ηρακλή βρίσκεται στο πλευρό του και όλοι εύχονται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Σχετικά Άρθρα

Ηρακλειδέας από πιτσιρικάς, ο Κώστας Γεωργιάδης!

Ποδόσφαιρο

Το “παρών” του Γρηγόρη Φανάρα στον πόλεμο της επανεκκίνησης!

Ποδόσφαιρο

Καράογλου: “Ο Ηρακλής είναι μαγαζί γωνία και θα βρει χρηματοδότη…”

Ποδόσφαιρο

Ιωακειμίδης: “Είμαι συγκινημένος, ευχαριστώ όλους για τη θετική έκβαση…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top