«Δεν σταματώ, αν δεν πάρω ευρωπαϊκό» (Video)

Για μία ακόμη φορά ο Αντρέι Κράβαρικ εκδήλωσε δημόσια τον μεγάλο στόχο. «Εγώ το είπα. Δεν θα σταματήσω αν δεν πάρω ευρωπαϊκό», είπε ο Αντρέι …

Ηρακλής

Για μία ακόμη φορά ο Αντρέι Κράβαρικ εκδήλωσε δημόσια τον μεγάλο στόχο. «Εγώ το είπα. Δεν θα σταματήσω αν δεν πάρω ευρωπαϊκό», είπε ο Αντρέι στο περιθώριο της εκδήλωσης που έκανε το ΤΑΑ για να τιμήσει τον επί 10ετίας (και συνεχίζει…) χορηγό του Ηρακλή, τη Eurolamp.


Η βράβευση έγινε (3/11) στο πρόσωπο του Λευτέρη Ημιονίδη (στη φωτό στη θέση του ομιλητή) και η ατμόσφαιρα ήταν οικεία και εξαιρετικά ζεστή. Ο Κράβαρικ του οποίου η δήλωση, όπως είναι λογικό, χειροκροτήθηκε από όλους είπε ακόμη… «δύναμη, καρδιά, πίστη και πάμε όλοι μαζί».

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν σύσσωμο το τμήμα. «Η δουλειά μας είναι δεν είναι να μιλάμε έξω από το γήπεδο μπροστά σε κάμερες. Η δουλειά μας είναι στο γήπεδο. Να έχουμε υγεία, να δουλέψουμε στις προπονήσεις και να πετύχουμε τους στόχους μας που είναι οι τίτλοι», είπε ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Προύσαλης.

Με τη σειρά του ο προπονητής, Σωτήρης Δρίκος, είπε μεταξύ άλλων ότι… «όταν ήρθα εδώ στη Θεσσαλονίκη ήξερα ότι υπάρχει αγάπη για τον Ηρακλή αλλά αυτό που συνάντησα από τις πρώτες κιόλας μέρες μου ειλικρινά δεν το περίμενα. Οι οπαδοί αγκαλιάζουν αυτή την ομάδα και ο Ηρακλής έχει την πρωτοκαθεδρία. Συνάντησα όρεξη, μεράκι και άρτια οργάνωση από τη διοίκηση και αυτά είναι πολύ σημαντικά για το κλίμα της ομάδας».

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Θεόφιλος Κολύμπατζης βράβευσε τον Λευτέρη Ημιονίδη για την συνεχιζόμενη προσφορά του και εξήρε την αξία των χορηγών. Από την πλευρά του ο Ημιονίδης είπε, μεταξύ άλλων, ότι… «θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Πολλά μπράβο στη διοίκηση που κρατάει σε υψηλά επίπεδα την ομάδα. Πολλά μπράβο και στους οπαδούς που από τα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς έχουν αγκαλιάσει την ομάδα. Αυτά τα δέκα χρόνια έχουμε πάρει μεγάλες χαρές και τους ευχαριστώ όλους για αυτό. Οσο για τον αρχηγό, Κώστα Προύσαλη που πήρε τα ηνία από τα Αντρέι Κράβαρικ, του εύχομαι να συνεχίσει και να έχει άλλη μια 10ετία επιτυχιών όπως ο Αντρέας. Τέλος, για τον προπονητή, για τον Δρίκο, να ξέρει ότι ήρθε στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και αν συνεχίσουν οι επιτυχίες μας στην Ευρώπη η Eurolamp θα κάνει τα πάντα για να γίνει η μεγαλύτερη γιορτή στη Θεσσαλονίκη στο τέλος της σεζόν».

Ο Βαγγέλης Μπερμπέρογλου είπε από τη μεριά του, μεταξύ άλλων, ότι… «είναι μια μέρα γιορτής και χαράς η σημερινή. Ο Ηρακλής επανήλθε μετά από τρία χρόνια στη φυσική του θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εχουμε όραμα. Ο Ηρακλής σε συνεργασία με τους χορηγούς του που τον στηρίζουν θα συνεχίσει να φέρνει τους κορυφαίους παίκτες στην Ελλάδα και στο παγκόσμιο βόλεϊ. Όνειρο μας η συμμετοχή στο φάιναλ φορ».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης από έναν προτζέκτορα προβάλλονταν συνεχώς πλάνα από τη συμμετοχή του Ηρακλή στα φάιναλ φορ ενώ οι παίκτες υπέγραψαν μπάλες (στη διπλανή φωτό, ο Μποζίδης υπογράφει μια μπάλα και ο Τανίκ χαμογελά όπως και η αρραβωνιαστικιά του Τούρκου, η Σεβγκιούλ, στην αριστερή πλευρά της φωτογραφίας) και μπλούζες που θα δοθούν με κλήρωση στους φιλάθλους.

Πιο συγκεκριμένα, οι φανέλες θα κληρωθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Αρκάς στον Εύοσμο και οι μπάλες, πέντε στο επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και άλλες πέντε στο μεθεπόμενο εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ.

Η βραδιά που ήταν γεμάτη Ηρακλής ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο μέσα σε χαλαρή κουβέντα που μεταξύ άλλων, βοήθησε και τους νέους παίκτες (το παρών φυσικά έδωσε και ο Ντεσπέιν) να μπούνε ακόμη περισσότερο στο κλίμα.

Τα λόγια του Κράβαρικ

Σχετικά Άρθρα

Back to Top