Πουρσανίδης: «Κάτι που με πληγώνει»

Για πρώτη φορά από τότε που αποχώρησε από τον Ηρακλή ο Ηλίας Πουρσανίδης πήρε θέση για όλα έχουν συμβεί στους κυανόλευκους. Ο πρώην παίκτης και τεχνικός …

Ηρακλής

Για πρώτη φορά από τότε που αποχώρησε από τον Ηρακλή ο Ηλίας Πουρσανίδης πήρε θέση για όλα έχουν συμβεί στους κυανόλευκους.

Ο πρώην παίκτης και τεχνικός διευθυντής της ομάδας παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα onsports.gr και εξέφρασε την απογοήτευση του για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε ο Ηρακλής, όπως και για τον ανελέητο πόλεμο που δέχτηκε.

Πιο συγκεκριμένα για τον Ηρακλή, είπε: «Είναι κάτι που με πληγώνει και με πονάει πάρα πολύ αυτή η εξέλιξη. Τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως πρώην στέλεχος σκέφτομαι και πονάω πολύ από αυτές τις εξελίξεις.

Έχω πονέσει πολύ για τον Ηρακλή, πρόσφερα πολλά πράγματα και ένιωσα το άγχος και την πίεση σε μεγάλο βαθμό. Αυτό το άγχος δεν το είχα ζήσει ποτέ ξανά και δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω για τον Ηρακλή.

Λάθη έχουν γίνει από όλους μας και βάζω μέσα και τον εαυτό μου. Όμως, πραγματικά νιώθω ότι ο Ηρακλής μπήκε στο στόχαστρο. Για κάποιους λόγους, κάποιοι τον έβαλαν στο στόχαστρο γιατί δεν πιστεύω ότι από πλευράς αδειοδοτήσεων δεν ήταν η χειρότερη ομάδα. Θεωρώ ότι υπήρχε ένα μένος για αυτήν την ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top