Παναγόπουλος: «Τα καθάρματα του ποδοσφαίρου»

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» ο έγκριτος νομικός, Γιώργος Παναγόπουλος χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις για τις αποφάσεις που πάρθηκαν, κυρίως από την Επιτροπή Εφέσεων …

Διάφορα

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» ο έγκριτος νομικός, Γιώργος Παναγόπουλος χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις για τις αποφάσεις που πάρθηκαν, κυρίως από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Ο έμπειρος δικηγόρος τόνισε ότι και ο Σοφοκλής Πιλάβιος εκτέθηκε ανεπανόρθωτα, καθώς δεν πήρε θέση και άφησε οι αποφάσεις-χάδια να περάσουν…

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του κ. Παναγόπουλου:

«Η γελοιοποίηση που έχει υποστεί η αθλητική δικαιοσύνη δεν έχει προηγούμενο. Ο μηχανισμός κατάφερε να τιμωρήσει μόνο την Ηλιούπολη. Κατάφεραν να την βγάλουν καθαρή τα καθάρματα του ποδοσφαίρου», ανέφερε αρχικά ο κ. Παναγόπουλος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Η μοναδική ομάδα που ουσιαστικά τιμωρήθηκε, πέρα από την Ηλιούπολη, είναι η Παναχαϊκή. Δικαίως έχει αγανακτήσει ο κόσμος. Έχω μπροστά μου την περιβόητη απόφαση της Καβάλας. Τι να πω; Μιλάμε για φοβερά πράγματα…».

Αναφορικά με το ποιός ελέγχει τους δικαστές, οι οποίοι παίρνουν τις αποφάσεις, είπε: «Δυστυχώς οι δικαστές δεν ελέγχονται από κανέναν. Έφυγαν οι άνθρωποι που ήξεραν το αντικείμενο και ανέλαβαν κάποιοι τυχάρπαστοι. Ούτε δικαστήρια του βουνού δεν θα έβγαζαν τέτοιες αποφάσεις. Έχουν γίνει πράματα και θάματα».

Σχετικά με τις ευθύνες του προέδρου της Ομοσπονδίας, κι αν αυτός θα μπορούσε με τις παρεμβάσεις του να έχει βελτιώσει τα πράγματα, υποστήριξε: «Αν ήθελε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας θα τα είχε προλάβει όλα. Έπρεπε να επιβάλει προς όλες τις κατευθύνσεις τις ποινές, ή να μην ξεκίναγε το πρωτάθλημα».

Τέλος, ισχυρίστηκε πως: «Είχαν έναν μπούσουλα μπροστά τους με φοβερά στοιχεία από την ΟΥΕΦΑ. Παρ’ όλα αυτά κατάφεραν να εκτεθούν. Δεν ξέρω ποια θα είναι η αντίδραση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας έπειτα από όλο αυτό».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top