Οι τιμές των διαρκείας

Ο Ερασιτέχνης Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περίοδο. Με το μότο… «Στα εύκολα ΗΡΑΚΛΗΣ στα δύσκολα ΗΡΑΚΛΑΡΑ», καλεί …

Ηρακλής

Ο Ερασιτέχνης Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περίοδο. Με το μότο… «Στα εύκολα ΗΡΑΚΛΗΣ στα δύσκολα ΗΡΑΚΛΑΡΑ», καλεί τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει τη νέα προσπάθεια αναγέννησης του τμήματος, ενώ διευκρινίζει ότι όσοι είχαν πληρώσει στο πρόσφατο παρελθόν για την αγορά διαρκείας, θέλοντας να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα, ισχύουν κανονικά. Η ανακοίνωση:

“«Στα εύκολα ΗΡΑΚΛΗΣ στα δύσκολα ΗΡΑΚΛΑΡΑ»

Υιοθετώντας το σύνθημα του κόσμου του ο Γ. Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ τον καλεί να αγκαλιάσει τη νέα προσπάθεια και να στηρίξει την ποδοσφαιρική μας ομάδα με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, αποδεικνύοντας στη φίλαθλη Ελλάδα ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ μας θα συνεχίσει να υπάρχει, θα συνεχίσει να αγωνίζεται και θα επιστρέψει πολύ σύντομα εκεί που κάποιοι δεν τον ήθελαν αλλά που δικαιωματικά ανήκει.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι :

Κεντρική Θύρα : 100 Ευρώ

Πέταλο : 50 Ευρώ

Τα εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ (ώρες 14.00 – 19.00) και από τα γραφεία του Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ (ώρες 09.00 – 21.00) .

Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ

Υ.Γ. Επειδή έως σήμερα και σε δύο χρονικές περιόδους ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ υποχρεώθηκε να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας ή να κάνει προεγγραφή για την αγορά του, επισημαίνουμε ότι τα αυτά ισχύουν. Οποιαδήποτε διευκρίνιση θα δίνεται στους φιλάθλους από τα σημεία πώλησης που έχουμε προαναφέρει”.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top