Νεανίδες: Ξεκίνημα με ήττα

Με ήττα ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του το τμήμα νεανίδων του Ηρακλή. Οι κυανόλευκες αν και πραγματοποίησαν αρκετά καλή εμφάνιση, ηττήθηκαν με 44-42 από τον …

Ακαδημία

Με ήττα ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του το τμήμα νεανίδων του Ηρακλή. Οι κυανόλευκες αν και πραγματοποίησαν αρκετά καλή εμφάνιση, ηττήθηκαν με 44-42 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Σε όλη τη διάρκεια του ματς οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ με τους φιλοξενούμενους στο 39’ να έχουν ένα προβάδισμα εννέα πόντων. Όμως οι παίκτριες του Βασίλη Μασλαρινού απέδειξαν ότι έχουν τεράστια ψυχικά αποθέματα, ισοφάρισαν αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν και την ολική επαναφορά. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από δύο εύστοχες βολές των κοκκινόμαυρων. Τα δεκάλεπτα: 7-7, 20-15, 27-25, 42-44. Διαιτητές: Φουτζήλας, Σπανός.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μασλαρινός): Λιόλιου, Κογκαλίδου 5, Οικονόμου 8, Γκλεζάκη 5, Κανταρά 11, Νοταρίδου, Παπαδοπούλου 7(1), Καραγκιολίδου 6, Αρβανίτη, Τσαγανάκη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. (Μαυρίδης): Δεληγιάννη, Σφήκα 1, Ευσταθίου 9, Καζαντζή Σ. 5, Νασουφίδου 7, Γκέκα, Μανουσαρίδου, Καζατζή Σπ. 8, Δώσσα 14, Κοντζόγλου.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top