Κωφίδης: “Η κάθαρση δεν έγινε ποτέ”

Απογοητευμένος από την δικαιοσύνη και τις ομάδες που τελικά… δεν τιμωρήθηκαν εμφανίστηκε ο Σάββας Κωφίδης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Insiders». …

Ηρακλής

Απογοητευμένος από την δικαιοσύνη και τις ομάδες που τελικά… δεν τιμωρήθηκαν εμφανίστηκε ο Σάββας Κωφίδης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Insiders». Ο παλαίμαχος άσος του Ηρακλή έκανε λόγο για «επιλεκτική κάθαρση», ενώ εμφανίστηκε, ξεκάθαρα ανήσυχος για το μέλλον του «Γηραιού» και τα χρονικά περιθώρια στα οποία μπορεί να επιστρέψει στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Είναι θλιβερά για όλους μας τα όσα έγιναν. Δεν ξέρω αν μπορώ να βοηθήσω για το μέλλον του Ηρακλή. Δεν ξέρω πότε θα μπορέσει να επιστρέψει ο Ηρακλής. Επίσης είναι άγνωστο το πόσο χρόνο θα χρειαστεί ακόμα για να επιστρέψει», τόνισε αρχικά.

Για τα παράπονα που έχει από την δικαιοσύνη, σχολίασε: «Λέμε ότι έγινε επιλεκτική κάθαρση. Η κάθαρση δεν ήρθε ποτέ. Όταν κάτι το κάνεις το πας μέχρι τέλους. Δεν λειτουργεί σωστά το κράτος αν ακόμα και σε αυτό το θέμα δεν κάνεις ότι πρέπει».

Αναφορικά με το μέλλον αλλά και το τι θα γίνει με την ομάδα, τόνισε: «Ο Ηρακλής ακολουθείτε από πολύ κόσμο. Είμαι ανήσυχος για το μέλλον του Ηρακλή αλλά πιστεύω πως δεν θα σβήσει. Ανησυχώ για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να αναγεννηθεί».

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top