Κάτι… βρωμάει στο ΑΕΚ – Βόλος 0-4

Σύμφωνα με αποκάλυψη του δημοσιογράφου, Δ.Κωνσταντινίδη στην εκπομπή “Η ΔΙΚΗ”, ανάμεσα στις 39.000 συνομιλίες της ΕΥΠ για τα στημένα, που δεν …

Διάφορα

Σύμφωνα με αποκάλυψη του δημοσιογράφου, Δ.Κωνσταντινίδη στην εκπομπή “Η ΔΙΚΗ”, ανάμεσα στις 39.000 συνομιλίες της ΕΥΠ για τα στημένα, που δεν έχουν απομαγνητοφωνηθεί υπάρχει μια ύποπτη συνομιλία πριν το ΑΕΚ-Ολυμπιακός Β. 0-4, στην οποία συμμετέχει ο Έλληνας μάνατζερ του Σάχα. Στην υπόθεση εμπλέκονται και τουλάχιστον άλλοι δύο παίκτες της Ένωσης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, η συνομιλία είναι ανάμεα στον Έλληνα μάνατζερ του Σάχα και έναν από τους εγκλεισμένους στην φυλακή για την υπόθεση για τα στημένα. Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις εγκλεισμένοι στην φυλακή για τα στημένοι είναι οι Μπέος, Τσακογιάννης και Καρακούλιας.

Ακόμα, πάντα με βάση τα όσα ειπώθηκαν στην “ΔΙΚΗ” στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται τουλάχιστον άλλοι δυο παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι, όπως και ο Σάχα έφυγαν από την ΑΕΚ το καλοκαίρι.Ο κ.Κωνσταντινίδης διευκρίνησε, πάντως, ότι η ΑΕΚ είναι καθαρή και η εμπλοκή αφορά στους ξένους παίκτες της.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top