Κάλεσμα Βάσια και Αθλοργάνωσης

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής σε συνεργασία με την Αθλοργάνωση έστειλε πρόσκληση σε όσες ομάδες επιθυμούν να λάβουν μέρος σε ένα διαφορετικό από τα άλλα τουρνουά ποδοσφαίρου. …

Διάφορα

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής σε συνεργασία με την Αθλοργάνωση έστειλε πρόσκληση σε όσες ομάδες επιθυμούν να λάβουν μέρος σε ένα διαφορετικό από τα άλλα τουρνουά ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η πρόσκληση:

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΜΠΙΝΙ-ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ-ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ. Η ΙΔΕΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ  (5 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ) ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟΣ 5 ΛΕΠΤΑ ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΕ ΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΟΤΙ<ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΜΟΝΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ.

ΤΗΛ.ΕΠ.6932243525 – 6937495299 – 23920 73777

Βασίλης Χατζηπαναγής

Σχετικά Άρθρα

Back to Top