Δώσε και άλλες άδειες Πιλάβιε…

Απειλή από τη FIFA, που δεν ανέχεται καθυστερήσεις στις πληρωμές, έρχεται για την ΑΕΚ. Σύμφωνα με τη «SportDay», ο μάνατζερ των Μπλάνκο και …

Διάφορα

Απειλή από τη FIFA, που δεν ανέχεται καθυστερήσεις στις πληρωμές, έρχεται για την ΑΕΚ. Σύμφωνα με τη «SportDay», ο μάνατζερ των Μπλάνκο και Νασούτι, Γκουστάβο Οναϊντία, κατέθεσε όλα τα απαιτούμενα χαρτιά στην παγκόσμια ομοσπονδία προσφεύγοντας κατά της «Ένωσης» για οφειλές προς τους δύο παίκτες και μη καταβολή της προμήθειάς του για τις μεταγραφές.

Η οφειλή ανέρχεται στις 460.000 ευρώ (300.000 για τον Μπλάνκο και 160.000 από τον Νασούτι) και σύντομα αναμένεται να έρθει το σχετικό έγγραφο από τη FIFA.

Στην τελευταία έχει καταφύγει ήδη η Μπρέινταμπλικ και το φιρμάνι έφτασε στην ΠΑΕ, που καλείται να τακτοποιήσει άμεσα το θέμα της αποζημίωσης στην ισλανδική ομάδα για την απόκτηση του Χέλγκασον.

Ως γνωστόν, η FIFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε τέτοια ζητήματα και πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη διοίκηση της ΑΕΚ, που θα πρέπει να τακτοποιήσει τα χρέη προτού υποστεί η ομάδα τις συνέπειες.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top