Αυτή είναι η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη

Κατατέθηκε σήμερα (31/10) το πρωί η αίτηση στο Πρωτοδικείο για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης στον Ερασιτέχνη Ηρακλή. Το τυπικό της υπόθεσης θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος …

Επικαιρότητα

Κατατέθηκε σήμερα (31/10) το πρωί η αίτηση στο Πρωτοδικείο για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης στον Ερασιτέχνη Ηρακλή.

Το τυπικό της υπόθεσης θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, όταν και επίσημα θα πιάσει δουλειά το νέο σχήμα, το οποίο αποτελείται από 15 άτομα. Δώδεκα προερχόμενα από την Πανελλήνια Λέσχη και τα υπόλοιπα τρία από το πρώην διοικητικό συμβούλιο.

Πιο συγκεκριμένα, στο νέο συμβούλιο μετέχουν οι Κωνσταντίνος Γωγάκος, Ανδρέας Τζήμας, Βαγγέλης Μπερμπέρογλου, Κώστα Τσιργογιάννη, Απόστολο Ζούρο, Δημήτρη Στογιάννη, Χαράλαμπο Χατζηχαραλάμπους, Χάρη Πόλιο, Αντώνη Τσαρουχά, Δημήτρη Κλιάτση, Γιάννη Μαυροκορίδη, Γεώργιο Μανίκα, Μίλτο Μιχαηλίδη, Κίμων Στεργιάδη και Δημήτρη Τσολάκη.

Μόλις πάρουν και την τυπική έγκριση, θα συγκροτηθούν σε σώμα και θα οριστούν οι αρμοδιότητες του καθενός. Τότε θα δοθεί και τυπικά το χρίσμα στον Γιώργο Ξενίδη για να “τρέξει” το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top