Ανακοίνωση συμπαράστασης από τον Αίολο Τρικάλων

Μια άκρως φιλική προς τον Ηρακλή ανακοίνωση εξέδωσε ο Αίολος Τρικάλων, χθεσινός αντίπαλος των κυανόλευκων στο Ιβανώφειο.Οι Θεσσαλοί σε μια “επίθεση φιλίας” αναφέρουν: “Το μπάσκετ …

Ηρακλής

Μια άκρως φιλική προς τον Ηρακλή ανακοίνωση εξέδωσε ο Αίολος Τρικάλων, χθεσινός αντίπαλος των κυανόλευκων στο Ιβανώφειο.

Οι Θεσσαλοί σε μια “επίθεση φιλίας” αναφέρουν: “Το μπάσκετ είναι το αγαπημένο άθλημα των Ελλήνων. Το μπάσκετ έχει χαρίσει δάκρυα χαράς, συναισθήματα λύπης, ενθουσιασμού, υπερηφάνειας μα πάνω απ΄όλα το μπάσκετ είναι το άθλημα που είτε σε εθνικό είτε σε συλλογικό επίπεδο κάθε χρόνο «φωνάζει» ότι η Ελλάδα ζει, η Ελλάδα είναι δυνατή.
Την Κυριακή βρεθήκαμε σε ένα ιστορικό γήπεδο, το Ιβανώφειο, όπου μερικοί άνθρωποι, εργάτες του μπάσκετ με νέα παιδιά και λίγους φιλάθλους προσπαθούν να σηκώσουν στους ώμους τους το τεράστιο βάρος αυτής της φανέλας, το τεράστιο βάρος αυτού του συλλόγου.
Ελπίζουμε ότι με τη στάση μας, την αγωνιστική και την εξωαγωνιστική προσπαθήσαμε να σεβαστούμε όσο μπορούμε περισσότερο αυτή την προσπάθεια.
Ευχόμαστε ότι ο Ηρακλής θα βρει σύντομα το δρόμο του και ένας από τους ναούς του μπάσκετ στην Ελλάδα (Ιβανώφειο) θα γεμίσει και πάλι με φιλάθλους όπως παλιά…”.


Σχετικά Άρθρα

Back to Top