Σημάδια βελτίωσης, αλλά νέα ήττα

Παρουσιάζοντας καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, ο Ηρακλής γνώρισε την ήττα από τον Αίολο Τρικάλων με 66-93. Οι παίκτες του Ρούλη Αλμπάνη, …

Ηρακλής

Παρουσιάζοντας καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, ο Ηρακλής γνώρισε την ήττα από τον Αίολο Τρικάλων με 66-93.

Οι παίκτες του Ρούλη Αλμπάνη, στη συντριπτική πλειοψηφία τους από το εφηβικό τμήμα, έδειξαν διάθεση και δεν επέτρεψαν τη διαφορά να ξεφύγει ειδικά στο πρώτο μέρος. Η ομάδα της Θεσσαλίας, από τα φαβορί για την άνοδο στην Α2, ανέβασε τα επίπεδα απόδοσής της στη συνέχεια και πήρε τη νίκη.

Δυστυχώς, δεν υπήρχε πολύς κόσμος στο γήπεδο για να στηρίξει τους φιλότιμους παίκτες του Ηρακλή που παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις. Αξίζουν της συμπαράστασης του κόσμου που πρέπει να αφήσει στην άκρη την πικρία του και να στηρίξει το τμήμα που βρίσκεται σε τόσο δύσκολη θέση.

Τα δεκάλεπτα: 15-25, 34-47, 43-70, 66-93.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αλμπάνης): Κυριακού 3, Τραϊανός 32(3), Μεντελίδης 4, Πεταλωτής 19(3), Βασιλόπουλος 2, Νικολής 6, Αθανασιάδης, Γαρέζος, Δουβής, Οικονόμι.

ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Τζήμας): Λεπενιώτης 4, Δερμιτζάκης 4, Γκιουλέκας 5, Τριανταφύλλου 4, Ψύρρας 6, Κακλαμάνος 25(5), Περρωτής 8, Αργύρης 4, Χαρισμίδης 20(3), Παπαχρήστος 9, Λάππας, Θώμος.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top