Διπλά σε ελκυστικές αποδόσεις…‏

Χαιρετώ όλη την παρέα της BlueArena. Ψιλοχαθήκαμε λιγάκι τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ένεκα κάποιων υποχρεώσεων δεν μπορέσαμε να τα πούμε. Πάμε ευθύς αμέσως στο σημερινό …

Η πρόταση της ημέρας

Χαιρετώ όλη την παρέα της BlueArena.

Ψιλοχαθήκαμε λιγάκι τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ένεκα κάποιων υποχρεώσεων δεν μπορέσαμε να τα πούμε. Πάμε ευθύς αμέσως στο σημερινό πρόγραμμα, να δούμε τι θα παίξει η στήλη.

Kayserispor – Galatasaray   (2)

Πέρα απ΄ όλα τα άλλα, φόρμα παράδοση και τα συναφή, κύριο και βασικό λόγω για μένα, είναι η απόδοση στο εκάστοτε παιχνίδι. Σας το έχω πει πολλές φορές, όταν έχω τα τρία μεγαθήρια της Τουρκίας σε τέτοιες αποδόσεις, δείχνω σχεδόν πάντα την ανάλογη προτίμηση. Ειδικά μετά και από γκέλα, όπως αυτή που έκανε την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας η Galatasaray, τα λουριά σφίγγουν για τα καλά, και η ανάγκη για νίκη κρίνεται επιτακτική.

Θα προτιμήσω το διπλό της Galatasaray σε απόδοση (2,40)

Odense – Kobenhavn   (2)

Μετά από 2 σερί ήττες για την Kobenhavn , η νίκη είναι αναγκαία καθώς ήδη η διαφορά άρχισε να μειώνετε επικίνδυνα από της ομάδες που την ακολουθούν. Παρά της 2 σερί ήττες, η København παραμένει το αφεντικό της κατηγορίας, καθώς διαθέτει ανώτερη ομάδα από όλες της ομάδες της Δανίας.

Δεν θυμίζει την καλή ομάδα των προηγούμενων μηνών η Odense , καθώς έχει πτωτική πορεία η αγωνιστική της απόδοση. Σκούρα τα πράγματα και σήμερα καθώς αντίπαλός της είναι η København.

Διπλό η Kobenhavn σε απόδοση (2,30)

Villareal B – Celta   (2)

Βάση της εικόνας των δύο ομάδων, και της φόρμας στα τελευταία παιχνίδια, προβάδισμα κατ’ εμέ, έχει η Celta.Σε συνάρτηση με την τιμή στο διπλό, η Celta θα είναι μέσα στις επιλογές μου.

Διπλό η Celta σε απόδοση (2,40)

Cagliari – Lazio    (2)

Μπορεί να μην χάνει εύκολα η Cagliari, αλλά δεν κερδίζει και εύκολα. Τέσσερεις ισοπαλίες στα τελευταία 5 παιχνίδια, με της τρείς ισοπαλίες μάλιστα να είναι σερί. Εντός έδρας προέρχεται από 3 σερί ισόπαλα αποτελέσματα. Η  Lazio στα τελευταία παιχνίδια από την πλευρά της τα πηγαίνει μια χαρά. Τέσσερεις νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 4 παιχνίδια, και 3 σερί διπλά εκτός έδρας. Σαφώς πιό καλή και ποιοτικότερη ομάδα η Lazio, θα έλεγα πως την αδικούν οι αποδόσεις σε τιμές αουτσάιντερ στο διπλό.

Θα επιλέξω το διπλό της Lazio σε απόδοση (2,75)

Valenciennes – Lille  (2)

Δεν είναι ιδιαίτερα καλή ομάδα η Valenciennes , αν αναλογιστεί κανείς πως έχει 3 νίκες όλο κι όλο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας παρουσιάζεται καλύτερη, σε αντίθεση με τα εκτός. Σε πολύ καλή κατάσταση εδώ και πολλές αγωνιστικές η Lille, καθώς σε 12 παιχνίδια μέχρι στιγμής, αριθμεί 7 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα. Η φόρμα της είναι 3 σερί νίκες, ενώ τα πάει πολύ καλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια , με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Επιλογή το  διπλό της Lille σε απόδοση (2,30)

Στη σούμα, σε σύστημα με ζητούμε : Galatasaray (2,40) – Kobenhavn (2,30) – Celta (2,40) – Lazio (2,75) – Lille (2,30)

Καλά να περνάτε, τα σέβη μου …

Σχετικά Άρθρα

Back to Top