Δρίκος: “Το πρωτάθλημα είναι ο στόχος μας”

Κάθε λόγο να είναι χαρούμενος από τη νίκη κόντρα στη Λαμία, είχε ο τεχνικός του Ηρακλή Σωτήρης Δρίκος, ο οποίος τόνισε: «Έχω την αίσθηση …

Ηρακλής

Κάθε λόγο να είναι χαρούμενος από τη νίκη κόντρα στη Λαμία, είχε ο τεχνικός του Ηρακλή Σωτήρης Δρίκος, ο οποίος τόνισε: «Έχω την αίσθηση ότι η πίεση που θα νιώθει η Λαμία μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στην έδρα της θα είναι τόση θα την κάνει να δυσκολέψει άλλες ομάδες.

Το ότι νικήσαμε με 3-0 οφείλεται κυρίως στην συγκέντρωση μας, στην ικανότητα των παιδιών στο σέρβις αλλά και στην πίεση που ασκήσαμε στη Λαμία ώστε να πιέσει και αυτή στο σέρβις και να κάνει λάθη. Έχουμε ήδη στρέψει το ενδιαφέρον μας από την Ευρώπη στο ελληνικό πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την προσοχή μας γιατί για μας ο στόχος είναι εδώ και η Ευρώπη είναι γιορτή».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Λαμίας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος ανέφερε: «Μείναμε στην ευρωπαϊκή μας πρόκριση και δεν καταφέραμε να συγκεντρωθούμε στο σημερινό παιχνίδι. Με τα λάθη που είχαμε από την πίεση στο σέρβις και το μπλοκ του Ηρακλή, χάλασε η ψυχολογία μας. Κάναμε μία προσπάθεια στο τρίτο σετ αλλά και πάλι ακολούθησαν τα γνωστά μας λάθη. Αυτό που μας απασχολεί είναι ότι προβλάλαμε μικρή αντίσταση».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top