Ανασκεύασε ο Μπουτάρης

Πλεον είναι αδύνατο να μην αφουγκράζεσαι τον κόσμο. Πλεόν είναι αδύνατο να προσπερνάς με στερεότυπες δηλώσεις, τις δυναμικές παρεμβάσεις και παρουσίες όπως αυτή της 28ης …

Επικαιρότητα

Πλεον είναι αδύνατο να μην αφουγκράζεσαι τον κόσμο. Πλεόν είναι αδύνατο να προσπερνάς με στερεότυπες δηλώσεις, τις δυναμικές παρεμβάσεις και παρουσίες όπως αυτή της 28ης Οκτωβρίου και τα όσα έγιναν στην παραλιακή λεωφόρο με την αγανάκτηση του κόσμου μεταξύ των οποίων και οι φίλοι του Ηρακλή.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης φιλοξενήθηκε σήμερα (29/10) στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ και ανασκεύασε τις πέρα ως πέρα άστοχες δηλώσεις που είχε κάνει μία ημέρα (28/10) πριν περί μειοψηφιών, οι οποίες είχαν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά του κόσμου. Σε ερώτηση της εκπομπής για το τι ήταν αυτό που τελικά έγινε στην Θεσσαλονίκη αν ήταν μεμονομένες ομάδες ή ομάδες που τις ακολούθησε το πλήθος, απάντησε το «δεύτερο» ακυρώνοντας την χθεσινή δήλωσεις του. Ενώ σε ερώτηση της εκπομπής αν οι αντιδράσεις είχαν να κάνουν με το πολιτκό σύστημα γενικώς είπε… «έιχαν να κάνουν με τον φόβο του άγνωστου που έρχετε».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top