Το πραγματικό… “ΟΧΙ” (video)

Η λαϊκή οργή εξώθησε τους επίσημους της καθιερωμένης στρατιωτικής παρέλασης σε αποχώρηση. Δυναμική παρουσία οπαδών του Ηρακλή και διαμαρτυρόμενων από διάφορα συνδικάτα. Μεταξύ αυτών που …

Ηρακλής

Η λαϊκή οργή εξώθησε τους επίσημους της καθιερωμένης στρατιωτικής παρέλασης σε αποχώρηση. Δυναμική παρουσία οπαδών του Ηρακλή και διαμαρτυρόμενων από διάφορα συνδικάτα.

Μεταξύ αυτών που αποχώρησαν από τον χώρο και ο Κάρολος Παπούλιας! H BlueArena βρίσκεται στον χώρο και θα σας ενημερώνει συνεχώς…

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Η παρουσία των φίλων του Ηρακλή ήταν δυναμική. Η παρέλαση ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 11π.μ. Γύρω στις 10:30 έκανε την εμφάνισή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας. Ενώ κατευθυνόταν προς τον χώρο των επισήμων, δεξιά και αριστερά της παραλιακής, στο ύψος του Ιερού Ναού Κυρίλου και Μεθοδίου, οπαδοί και συγκεντρωμένοι από συνδικάτα, μπήκαν στον δρόμο και στράφηκαν προς τον χώρο των επισήμων.

Στη συνέχεια κλούβες των ΜΑΤ κατέβηκαν από την οδό καλιδοπούλου και έκλεισαν κάθετα την παραλιακή λεωφόρο. Το δαμαρτυρόμενο πλήθος ήταν πίσω από τις κλουβες, χωρίς να σταματήσει λεπτό να φωνάζει συνθήματα.

Οι οπαδοί του Ηρακλή αποδοκίμαζαν κατά του συστήματος. Η σημαία του Ηρακλή να κυματίζει πάνω από το πλήθος. Συνεχή συνθήματα με χέρια ανοιχτά, για την τεράστια αδικία που υφίσταται η ομάδα-σύμβολο της Μακεδονίας.

Στις 11:30 υπήρξε αποχώρηση του Κάρολου Παπούλια και όλων των επίσημων!

11:50 Ο κόσμος του Ηρακλή πλησιάζει στον χώρο που προβλέπονταν για τους επίσημους. “Κάτω η Χούντα, ζήτω ο Ηρακλής…”, “Τρέλα πουλάμε και δεν είμαστε καλά…”, “Όπου πας μαζί σου θα ‘μαι”, είναι μερικά από τα συνθήματα που ακούγονται.

11:53 Οι κλούβες των ΜΑΤ αποχωρούν από τον χώρο.

11:59 Συγκλονιστικές στιγμές. Εμφανίζεται η μπάντα που παίζει το εμβατήριο… “Μακεδονία ξακουστή” και χιλιάδες κόσμου το τραγουδάει


Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top