Στη Λαμία για το τρία στα τρία

O Hρακλής αφήνει πίσω του το παιχνίδι της Σόφιας και την επιβλητική νίκη του και ταξιδεύει για την Λαμία, εκεί όπου αύριο (29/10, 19.00) θα …

Ηρακλής

O Hρακλής αφήνει πίσω του το παιχνίδι της Σόφιας και την επιβλητική νίκη του και ταξιδεύει για την Λαμία, εκεί όπου αύριο (29/10, 19.00) θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα με στόχο, βέβαια τη νίκη και το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας βόλεϊ. Η Λαμία, δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, όμως αυτό δεν θα πρέπει να ξεγελάει κανέναν, καθώς το παιχνίδι κρύβει παγίδες για τους κυανόλευκους. 

Ο Ηρακλής παρά την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τα απανωτά ταξίδια, θα ψάξει να βρει τον τρόπο να κερδίσει και αυτό το παιχνίδι. Αυτό είπε και στις δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας, Σωτήρης Δρίκος. Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι διαιτητές Ράπτης και Βουδούρης. Εκτός αποστολής έμειναν οι Δημήτρης Χαραλαμπίδης και Μάκης Κολτσιάκης, ενώ στην δωδεκάδα συμμετέχει ο Δημήτρης Εφραιμίδης, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στη Σόφια.
Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από την επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας, www.volleyleague.gr.

Σχετικά Άρθρα

Μιχαέλα Κράβαρικ: “Ο Ηρακλής είναι ταυτόσημος με τον Κράβαρικ…” (pics)

Βόλει

Back to Top