Στη Λαμία για το τρία στα τρία

O Hρακλής αφήνει πίσω του το παιχνίδι της Σόφιας και την επιβλητική νίκη του και ταξιδεύει για την Λαμία, εκεί όπου αύριο (29/10, 19.00) θα …

Ηρακλής

O Hρακλής αφήνει πίσω του το παιχνίδι της Σόφιας και την επιβλητική νίκη του και ταξιδεύει για την Λαμία, εκεί όπου αύριο (29/10, 19.00) θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα με στόχο, βέβαια τη νίκη και το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας βόλεϊ. Η Λαμία, δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, όμως αυτό δεν θα πρέπει να ξεγελάει κανέναν, καθώς το παιχνίδι κρύβει παγίδες για τους κυανόλευκους. 

Ο Ηρακλής παρά την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τα απανωτά ταξίδια, θα ψάξει να βρει τον τρόπο να κερδίσει και αυτό το παιχνίδι. Αυτό είπε και στις δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας, Σωτήρης Δρίκος. Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι διαιτητές Ράπτης και Βουδούρης. Εκτός αποστολής έμειναν οι Δημήτρης Χαραλαμπίδης και Μάκης Κολτσιάκης, ενώ στην δωδεκάδα συμμετέχει ο Δημήτρης Εφραιμίδης, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στη Σόφια.
Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από την επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας, www.volleyleague.gr.

Σχετικά Άρθρα

Κατά πολύ μικρότερο το χρέος του Τμήματος βόλεϊ προς το Δημόσιο

Βόλει

Back to Top