Ανακοίνωση του “Athens Club”

Ανακοίνωση για τις διοικητικές εξελίξεις, εξέδωσε το “Athens Club”. “Μετά την επίσημη τοποθέτηση του Αντρέα Παντελή , η ομάδα μας φαίνεται πως τελικά θα γυρίσει …

Ηρακλής

Ανακοίνωση για τις διοικητικές εξελίξεις, εξέδωσε το “Athens Club”.

“Μετά την επίσημη τοποθέτηση του Αντρέα Παντελή , η ομάδα μας φαίνεται πως τελικά θα γυρίσει σε κυανόλευκα «χέρια». Στην ουσία , η μόνη υπαρκτή πρόταση είναι αυτή του Γιώργου Ξενίδη. Αυτή τη φορά , δε θα υπάρξουν ψευτοδιλήμματα.

Εμείς θεωρούμε ότι η πρόταση του Κύπριου επιχειρηματία αποτελεί μέγα προσβολή στην ιδέα που λέγεται ΗΡΑΚΛΗΣ! Όχι κε Παντελή, δε μας πρεσβεύει κανενός είδους συγχώνευση ή εξαγορά ΑΦΜ. Όταν είσαι ΗΡΑΚΛΗΣ , είσαι ΗΡΑΚΛΗΣ στο 100% και όχι του 20,30 ή του 50%. Ούτε μπορούμε να φανταστούμε ότι θα λεγόμαστε «Ηρακλής Άνω ή Κάτω Παναγιάς» και στο στήθος μας θα αναπνέει κάτι διαφορετικό από τον ημίθεο. Όχι για ένα χρόνο. Αλλά ούτε για ένα λεπτό!

Τελικά αποδείχθηκες  -και συ-  πολύ λίγος για να υπηρετήσεις τον τεράστιο αυτό σύλλογο. Τα λάθη και οι παραλείψεις σου, ιδιαιτέρως κατά τη διάρκεια του δικαστικού αγώνα, αποτελούν σαφές δείγμα άγνοιας , ίσως και δόλου, πράγμα που απαιτούμε από τη νέα διοίκηση του Ηρακλή να εξετάσει σε βάθος.

Απευθύνουμε κραυγή αγωνίας, απελπισίας αλλά και προειδοποίησης στη νέα διοίκηση που θα προκύψει. Μη σταματήσετε επ ουδενί τον αγώνα για την οριστική δικαίωση της ομάδας μας και την επαναφορά της εκεί που της αρμόζει: στη super league! Γιατί αυτή αποτελεί την αγωνιστική, αλλά πρωτίστως την ηθική δικαίωση  του πολύμηνου αγώνα αυτού του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ κόσμου.

Εμείς ξέρουμε πως οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας, γιατί έτσι προστάζει η δικαιοσύνη. Απλά χρειάζεται συσπείρωση και ανασυγκρότηση όλων των υγιών εκείνων δυνάμεων στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ που θα αναλάβουν να τρέξουν τις διαδικασίες. Όχι αύριο. Χθες! Χρειάζεται ικανότητα, αποφασιστικότητα και όρεξη για δουλειά.

Ο χρόνος δυστυχώς είναι εναντίον μας, αλλά η κλεψύδρα ΔΕΝ έχει αδειάσει ακόμα. Αυτή πρέπει να είναι η ΠΡΩΤΗ προτεραιότητα της νέας διοίκησης. Η λύση της συμμετοχής στο περιφερειακό πρωτάθλημα δεν πρέπει να είναι τροχοπέδη στο δικαστικό αγώνα προς τη δικαίωση!

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ!”

Σχετικά Άρθρα

Back to Top