Φοφόνκα: «Θα αγοράσω διαρκείας»

Ο Εντερσον Φοφόνκα από τη στιγμή που έμαθε ότι τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή θα αναλάβει ο Γιώργος Ξενίδης φρόντισε απευθείας να επικοινωνήσει διαδικτυακά μαζί του για …

Ηρακλής

Ο Εντερσον Φοφόνκα από τη στιγμή που έμαθε ότι τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή θα αναλάβει ο Γιώργος Ξενίδης φρόντισε απευθείας να επικοινωνήσει διαδικτυακά μαζί του για να του ευχηθεί καλή επιτυχία.

Ο Βραζιλιάνος μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και επισήμανε ότι θα προσπαθήσει να αγοράσει διαρκείας, ενώ έκανε και ένα αιχμηρό σχόλιο για τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Τάκη.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για τον Ηρακλή: «Έστειλα ένα μήνυμα στο Ξενίδη μέσω facebook μόλις έμαθα ότι θα αναλάβει την ομάδα, του ευχήθηκα καλή τύχη. Μου έστειλε αρκετός κόσμος και μου ζήτησαν να έρθω ξανά στον Ηρακλή. Από πέρσι είδα ότι είχε προβλήματα η ομάδα, με χρέη και χαρτιά που έλειπαν. Να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα γιατί έπεσε ο Ηρακλής, έπαιζα επτά χρόνια στην Ελλάδα, και είδα κι άλλες ομάδες με χρέη αλλά δεν έπεσαν. Κάποιος έπρεπε να την πληρώσει και την πλήρωσε ο Ηρακλής».

Για τον Τάκη: «Δεν είχα ακούσει καλά λόγια γι’ αυτόν, είχαμε μιλήσει μια φορά όταν τέλειωναν οι μεταγραφές και μου είπε ότι δε θα ανανεώσει έναν παίκτη που είχα φέρει, τον Καρλίνιος, και του είπα μου το λες τελευταία ώρα, και δεν είναι καθόλου επαγγελματικό αυτό. Το θέμα είναι να δούμε από δω και πέρα τι θα γίνει».

Για τη Βραζιλία: «Στη Βραζιλία έχει ανεβεί πολύ το κράτος, κι αυτό βοηθάει πολύ και το ποδόσφαιρο. Σίγουρα στην ανάπτυξη βοηθάει το γεγονός ότι θα διεξαχθεί εδώ το Μουντιάλ του 2014, ενώ και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2016″.

Τέλος δήλωσε πως: «Θα αγοράσω διαρκείας του Ηρακλή, είτε αν έρθω στη Θεσσαλονίκη, είτε αν γίνεται από τη Βραζιλία, ενώ πιστεύω ότι στο γήπεδο θα πηγαίνουν 5.000 φίλοι του Ηρακλή ακόμα και στη Δ’ Εθνική».

 

Σχετικά Άρθρα

Ηρακλειδέας από πιτσιρικάς, ο Κώστας Γεωργιάδης!

Ποδόσφαιρο

Το “παρών” του Γρηγόρη Φανάρα στον πόλεμο της επανεκκίνησης!

Ποδόσφαιρο

Καράογλου: “Ο Ηρακλής είναι μαγαζί γωνία και θα βρει χρηματοδότη…”

Ποδόσφαιρο

Ιωακειμίδης: “Είμαι συγκινημένος, ευχαριστώ όλους για τη θετική έκβαση…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top