Πόντιοι Κατερίνης: «Δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο»

Ο Ανδρέας Παντελή στην πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στο Libero ανέφερε ότι είχε κάνει συνάντηση με δύο ομάδες και είχε έρθει σε συμφωνία με …

Ηρακλής

Ο Ανδρέας Παντελή στην πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στο Libero ανέφερε ότι είχε κάνει συνάντηση με δύο ομάδες και είχε έρθει σε συμφωνία με αυτές. Κι όπως ανέφερε ο Κύπριος η μία ήταν ο Αγροτικός Αστέρας και η άλλη η ΑΕ Ποντίων Κατερίνης.

Η Bluearena επικοινώνησε με τον Θεόδωρο Παπαδόπουλο (φώτο), τον πρόεδρο της ομάδας των ΑΕ Ποντίων Κατερίνης που είπε σχετικά: «Δεν έγινε καμία συγκεκριμένη πρόταση από τον κ.Παντελή. Το μόνο που έγινε ήταν μια τηλεφωνική επικοινωνία για να ζητήσει μια συνάντηση για την αγορά του ΑΦΜ, αόριστα και χωρίς τίποτε συγκεκριμένο. Μας είπε ότι ενδιαφέρεται αλλά μέχρι εκεί».

Σε ερώτηση για το αν υπήρξε κάτι συγεκρκιμένο σε ό,τι αφορά στο ποσό ή στην ονομασία είπε ότι… «όλα όσα έγιναν μεταξύ μας ήταν μια φιλολογική συζήτηση χωρίς να αναφέρει κανένα ποσό, ούτε κάτι για ονομασίες ούτε για τίποτε.

Εμείς από τη μεριά μας ήταν λογικό να θέλουμε να ακούσουμε τι είχε να μας πει αλλά το θέμα είναι ότι δεν μας είπε τίποτα. Από τη στιγμή που γίνονται όλα αυτά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και εμείς δεν ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούμε δεν μπορούσαμε να πάρουμε καμία θέση αλλά και δεν έγινε καμία πρόταση».

Σε επισήμανση ότι ο κ.Παντελή μιλώντας στο Libero είπε ότι υπήρχε συμφωνία, ο κ.Παπαδόπουλος ανέφερε ότι… «από τη στιγμή που ανέφερε την ομάδα μας, ας αναφέρει τι συμφωνήσαμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top