Πρόβλημα με την Πολίχνη

Μπορεί ο Γιώργος Ξενίδης να γνωστοποίησε την απόφασή του να μετακομίσει η ομάδα στο γήπεδο της Πολίχνης, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι θα συμβεί αυτό. Σύμφωνα …

Ηρακλής

Μπορεί ο Γιώργος Ξενίδης να γνωστοποίησε την απόφασή του να μετακομίσει η ομάδα στο γήπεδο της Πολίχνης, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι θα συμβεί αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την στατικότητα του γηπέδου. Έχουν γίνει σχετικοί έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες και διαπιστώθηκαν σοβαρά προβλήματα.

Γι’ αυτό και ο Μακεδονικός προσανατολίζεται να χρησιμοποιεί το γήπεδο ως έδρα, φιλοξενώντας όμως ελάχιστους θεατές. Λιγότερους από εκατό.

Οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν το θέμα και μόνο αν έχουν έγγραφες διαβεβαιώσεις από τους αρμόδιους φορείς, θα χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο γήπεδο ως έδρα.

Διότι όταν μιλάμε για θέμα στατικότητας, υπάρχει κίνδυνος για τους φιλάθλους που θα παρακολουθούν τα παιχνίδια. Και ο Ηρακλής δεν μπορεί να αποδεχτεί τη διεξαγωγή αγώνων με μόλις 50 ή 100 οπαδούς.

Αν τελικά εγκαταλειφθεί η λύση της Πολίχνης, η επιστροφή στο Καυτανζόγλειο φαντάζει η πιο πιθανή, λόγω έλλειψης άλλων γηπέδων (το γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα κρίνεται πολύ μικρό, ακόμη και για τον Ηρακλή της Δ’ εθνικής).

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top