Ο κόσμος του Ηρακλή στην στρατιωτική παρέλαση!

Ραντεβού στην στρατιωτική παρέλαση, απέναντι από την εξέδρα των επίσημων, δίνουν οι φίλοι του Ηρακλή, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο μέσω της ιστοσελίδας της “Αυτόνομης …

Ηρακλής

Ραντεβού στην στρατιωτική παρέλαση, απέναντι από την εξέδρα των επίσημων, δίνουν οι φίλοι του Ηρακλή, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο μέσω της ιστοσελίδας της “Αυτόνομης Θύρας 10”

“Κάθε χρόνο στις 28 Οκτωβρίου η Θεσσαλονίκη υποτίθεται οτι έχει την τιμητική της. Παρελάσεις, επίσημοι, καλογυαλισμένα αυτοκίνητα και μια ψευδαίσθηση αναπτέρωσης του πατριωτικού αισθήματος!!!

Υποτίθεται ο,τι η πόλη τιμά αυτούς που έχυσαν το αίμα τους στις μάχες ενάντια στο φασισμό, με προεξάρχοντες αυτούς που υποδουλώνουν τους κατοίκους αυτής της γωνιάς της γής σε οικονομική σκλαβιά και μόνιμη εξαθλίωση.

Εμείς λοιπόν θα είμαστε εκεί για να “τιμήσουμε” όπως πρέπει όλους αυτούς τους εκπροσώπους της πιο ύπουλης χούντας που γνώρισε αυτή η χώρα!

Θα τους “τιμήσουμε” τόσο για την ομάδα μας την οποία προσπαθούν να εξαφανίσουν από το χάρτη, όσο και για το λαμπρό μέλλον στο οποίο μας καταδίκασαν με τις πολιτικές τους!!!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ,

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ,

28/10 ΣΤΙΣ 9:30!!!

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ!!!”

Σχετικά Άρθρα

Back to Top