“Ηρακλής στις πράξεις, όχι στα λόγια”

Με το συγκεκριμένο τίτλο το ΤΑΑ Ηρακλής καλεί τον κόσμο μέσω ανακοίνωσης να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας και να στηρίξει οικονομικά την ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: …

Ηρακλής

Με το συγκεκριμένο τίτλο το ΤΑΑ Ηρακλής καλεί τον κόσμο μέσω ανακοίνωσης να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας και να στηρίξει οικονομικά την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Εδώ και χρόνια ο Ηρακλής πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας σύμμαχο τον κόσμο του. Οι φίλαθλοι του Ηρακλή γέμισαν γήπεδα, ταξίδεψαν παντού και διαφήμισαν την αγαπημένη τους ομάδα.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να στηρίξεις την ομάδα που αγαπάς. Πηγαίνοντας στο γήπεδο, αγοράζοντας εισιτήριο αγώνα και διαρκείας, φωνάζοντας συνθήματα.

Το πρώτο και το τελευταίο γίνονται στα πρώτα φετινά παιχνίδια του Ηρακλή σε μεγάλο βαθμό και άπαντες στο ΤΑΑ δηλώνουν ικανοποιημένοι.

Η ομάδα όμως εξακολουθεί να έχει ανάγκη την οικονομική ενίσχυση. Γνωρίζουμε ότι οι εποχές είναι δύσκολες, γνωρίζουμε ότι υπάρχει οικονομική κρίση. Γνωρίζουμε επίσης όμως ότι ο κόσμος έχει απαιτήσεις από αυτήν την ομάδα και επιθυμεί μόνιμα να την βλέπει να πρωταγωνιστεί και να κατακτά τίτλους.
Πέραν της προσπάθειας που καταβάλλει το ΤΑΑ, χρειάζονται και έσοδα για να τρέξει η ομάδα και να διεκδικήσει τίτλους και διακρίσεις.

Ο κόσμος καλά κάνει και ζητά κάθε φορά από την ομάδα να νικά, καλά κάνει και έχει απαιτήσεις. Η στήριξη είναι δεδομένη αλλά δυστυχώς τις περισσότερες φορές εκφράζεται με λόγια και όχι με πράξεις.
Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας θα είναι η μεγαλύτερη πράξη, για να αποδείξουν οι φίλαθλοι μας το πόσο αγαπούν αυτή την ομάδα.
Μόνοι μας δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα. Μαζί μπορούμε πολλά. Τα λόγια δεν δίνουν τίποτα παραπάνω παρά ηθική ικανοποίηση. Οι πράξεις όμως βοηθούν ουσιαστικά το τμήμα.
Κάθε εισιτήριο διαρκείας είναι πολύτιμο, κάθε εισιτήριο διαρκείας είναι και ένα παραπάνω σύνθημα. Κάθε εισιτήριο διαρκείας είναι και μία πάσα προς την επιτυχία.
Όλοι μαζί μπορούμε, με πράξεις από δω και πέρα να στηρίξουμε τον Ηρακλή.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…»

Σχετικά Άρθρα

Back to Top