«Είχα συμφωνήσει με Αγροτικό και ΑΕ Ποντίων»

Ο Ανδρέας Παντελή μίλησε στο «Libero» και αποκάλυψε- επιβεβαίωσε ότι τις προηγούμενες μέρες είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Αγροτικό Αστέρα και τους Πόντιους Κατερίνης, …

Ηρακλής

Ο Ανδρέας Παντελή μίλησε στο «Libero» και αποκάλυψε- επιβεβαίωσε ότι τις προηγούμενες μέρες είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Αγροτικό Αστέρα και τους Πόντιους Κατερίνης, σχετικά με την αγορά του ΑΦΜ.

Ο Κύπριος αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα, ενώ παρέμβαση πραγματοποίησε και ο πρόεδρος της ΠΑΛΗ, Κώστας Τσιργογιάννης.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις:

Για την αποχώρησή του: «Επειδή στην τελευταία συνάντηση που είχα, ξεκαθάρισα τα όσα ζήτησα εδώ και καιρό, είχα πει πως μία είναι η προσπάθεια και πως πρέπει συνεννοηθούν. Ξεκαθάρισα πως υπάρχουν δύο επιλογές. Η μία είναι πως ή παίζουμε Δ’ εθνική ή παίζουμε με το ΑΦΜ άλλης ομάδας και τους εξήγησα το πώς.

Εγώ είχα κάνει μια συνάντηση με 2 ομάδες και ήρθα σε συμφωνία με αυτές. Οι ομάδες είναι ο Αγροτικός Αστέρας και οι Πόντιοι Κατερίνης. Με τον Αγροτικό Αστέρα είχα συζητήσει πριν ακόμα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τα στημένα. Πάντως έπρεπε να πάρουμε το καλύτερο, δηλαδή αυτό που θα έμενε Β’ εθνική οπότε θα διαλέγαμε μία από τις δύο. Όποια δηλαδή έμενε κατηγορία. Αν δηλαδή έπεφτε ο Αγροτικός θα παίρναμε την Κατερίνης που θα έπαιρνε την θέση του στην κατηγορία.

Εγώ στη συνάντηση ξεκαθάρισα πως θα παίρναμε το ΑΦΜ απλά ναι μεν θα είχαμε το ίδιο σήμα με τώρα καθώς και τα ίδια χρώματα απλά το όνομά μας θα γινόταν μεικτό. Ήταν όλα συμφωνημένα απλά έπρεπε να ξεκαθαρίσει ποιος θα έμενε στην Β΄ Εθνική».

Στην συνέχεια ο κ. Παντελή είπε: «Εμένα στην συνάντηση της Πέμπτης μου είχαν πει πως το πρόβλημα ήταν το όνομα και τους είπα πως αυτή η απόφαση θα πρέπει να γίνει αποδεκτή από όλους και πως θα πρέπει να είναι όλοι μονιασμένοι. Και την επόμενη μέρα είδα να βγαίνει ανακοίνωση από την ΠΑΛΗ η οποία ήταν εναντίον μου και αυτό με ενόχλησε».

Για το λόγο που δεν βρέθηκε στην συνέλευση της Δευτέρας: «Θα μπορούσα να παρουσιαστώ στη συνέλευση αλλά δεν πήγα γιατί είχα πάρει πλέον τις αποφάσεις μου».

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο πρόεδρος της ΠΑΛΗ, Κώστας Τσιργογιάννης σχετικά με την ανάμειξη του ονόματος της λέσχης στην κουβέντα και για να ρωτήσει τον κ. Παντελή ποιος ήταν ο λόγος που δεν ήρθε στη συνέλευση.

«Ο κ. Παντελή είπε ότι μετά την ανακοίνωση που βγήκε πήρε την απόφασή του για αυτό δεν πήγε στην συνέλευση».

Στην συνέχεια ο κ. Τσιργογιάννης είπε: «Για την συνάντηση αυτή καταρχάς να πούμε πως είχαμε ζητήσει να μην γίνει την Πέμπτη και να γίνει νωρίτερα ωστόσο δεν έγινε δεκτή η πρότασή μας. Εκεί ο κ. Παντελή δεσμεύτηκε να γίνει την Δευτέρα η συνάντηση για να έρθει και να ζητήσει αν συμφωνούν όλοι στο να υπάρξει ο Ηρακλής με εξτρά όνομα. Εμείς τότε βγήκαμε με ανακοίνωση και είπαμε πως ο Ηρακλής δεν παίζει με τις λέξεις. Έπρεπε να έρθει ο κ. Παντελή στο Ιβανώφειο και να το πει στον κόσμο του Ηρακλή πως υπάρχει ΑΦΜ».

Ο κ. Παντελή απάντησε: «Όταν μιλάμε για κάτι και την επόμενη μέρα βγαίνει μια ανακοίνωση κατά μου τότε εγώ τον εκλαμβάνω σαν αρνητική απάντηση».

Ο κ. Τσιργογιάννης πρόσθεσε: «Καμία συμφωνία δεν υπήρξε με τον Αγροτικό Αστέρα απλώς «θα» υπήρχε και με τους Πόντιους Κατερίνης είχε μόνο προφορική συμφωνία. Εγώ έχω μάθει στην ζωή μου να υπάρχει συμφωνία υπογεγραμμένη. Και επίσης αν είχατε καταλήξει σε συμφωνία, έπρεπε να βγείτε και να τα πείτε στον κόσμο».

Σε ερώτηση προς τον κ. Παντελή για την ανακοίνωση της ΑΘ10 πριν δύο εβδομάδες: «Μετά την ανακοίνωση έκανα μια συνάντηση με εκπροσώπους της ΠΑΛΗ και της ΑΘ10 και είχαμε μιλήσει για το θέμα και το τι πρέπει να γίνει για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα».

Στην συνέχεια αποχώρησε ο κ. Παντελή και έμεινε ο κ. Τσιριγογιάννης που απάντησε σε δύο ερωτήσεις:

Για το αν υπήρχε πρόβλημα στο να μπουν αύριο ως ΠΑΛΗ που είναι κρίσιμη μέρα: «Αύριο το πρωί ξεκινάμε 100%. Μάλιστα ο κ. Ξενίδης ξεκίνησε ήδη να δουλεύει και σήμερα ήταν στα γραφεία και δούλευε. Η πρόταση της ΠΑΛΗ δεν αλλάζει τίποτα. Βέβαια είχαμε και ένα πρόβλημα με αυτούς που είναι μαζί με τον κ. Παντελή που μας λέγανε πως υπήρχε πρόταση για ΑΦΜ και τέτοια».

Για το ποιοι είναι και αν τους ξέρει ο κόσμος: «Για το ποιοι είμαστε απαντήθηκε την Δευτέρα και στο τέλος μάλιστα χειροκροτηθήκαμε κιόλας».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top