Γιώργος Στεφάνου: «Κάθε μέρα και καλύτεροι»

Ο Ηρακλής μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε ελληνικό πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που ικανοποιεί άπαντες στην ομάδα. Ένας από τους πρωταγωνιστές της μέχρι τώρα …

Ηρακλής

Ο Ηρακλής μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε ελληνικό πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που ικανοποιεί άπαντες στην ομάδα. Ένας από τους πρωταγωνιστές της μέχρι τώρα πορείας των κυανόλευκων, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για το παρόν και το μέλλον αυτής.

Ο λόγος για τον λίμπερο του Ηρακλή, Γιώργο Στεφάνου, ο οποίος αρχικά για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ στη Σόφια ανέφερε: «Ξέραμε ότι θεωρητικά η ΤΣΣΚΑ ήταν η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου μας αλλά γνωρίζαμε επίσης ότι είναι πολύ έμπειρη. Αυτό το απέδειξε σε πολλά σημεία του παιχνιδιού. Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν και πήραμε μία πολύτιμη νίκη, καθώς υπερίσχυσε τελικά η δική μας εμπειρία».

Για την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ο διεθνής αθλητής τόνισε: «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για πρόκριση, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος. Δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμα τα όρια μας ως ομάδα. Μέρα με τη μέρα θα είμαστε καλύτεροι, όπως το ίδιο πιστεύω πως θα συμβεί και για τους αντιπάλους μας. Σίγουρα οι ομάδες τον Δεκέμβριο και μετά την διακοπή θα παρουσιαστούν διαφορετικές. Θεωρώ ότι η διακοπή θα λειτουργήσει προς όφελος όλων των ομάδων».

Σε ερώτηση για το Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την Λαμία, δήλωσε: «Είναι πονηρό παιχνίδι. Μεσολαβούν για μας μεγάλες μετακινήσεις και στην έδρα της η Λαμία χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή. Εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα».

Όσο για το αν είναι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα παρουσία του Ηρακλή, ο Γιώργος Στεφάνου τόνισε: «Δεδομένου της κατάστασης στο χώρο του αθλητισμού, ο Ηρακλής είναι από τις μοναδικές ομάδες που προσπαθεί να είναι ανταγωνιστική και αυτό οφείλεται και στους ανθρώπους της, οι οποίοι προσπαθούν και μεριμνούν καθημερινά για αυτήν».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top