ΣΟΦΙΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Σμαραγδής: «Μεγάλη νίκη» (video)

Ο πρώτος σκόρερ του Ηρακλή στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ (25/10) ήταν ο Νίκος Σμαραγδής. Μετά το τέλος του παιχνιδιού είπε, μεταξύ άλλων, ότι… «πήραμε …

Ηρακλής

Ο πρώτος σκόρερ του Ηρακλή στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ (25/10) ήταν ο Νίκος Σμαραγδής. Μετά το τέλος του παιχνιδιού είπε, μεταξύ άλλων, ότι… «πήραμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, μέσα σε δύσκολη έδρα, με φανατικό κοινό. Συνεχίζουμε για να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Ρωτήθηκε για τη δική του εμφάνιση που ήταν ο πρώτος σκόρερ. «Δεν στεκόμαστε στη δική μου εμφάνιση. Η εμφάνιση είναι συνολική, είναι όλης της ομάδας. Το κλειδί της επιτυχίας είναι ότι κρατήσαμε την τακτική μας σε όλο το παιχνίδι. Ημασταν σοβαροί και για αυτό δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα από την ΤΣΣΚΑ».

Για τη συνέχεια είπε ότι… «έχουμε τώρα το ταξίδι της επιστροφής και μέσα σε μία μέρα πρέπει να ταξιδέψουμε για τη Λαμία γιατί την Παρασκευή παίζουμε. Είναι μια δύσκολη ομάδα αλλά εμείς θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top