ΣΟΦΙΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: “Εγώ τον Ηρακλή, τον φοράω”

Ο αρχηγός πήρε το μπλουζάκι και τo κράτησε. «Ηρακλής στα εύκολα, Ηρακλάρα στα δύσκολα». Στο περιθώριο της προπόνησης φίλαθλοι της ομάδας που πήγαν …

Ηρακλής

Ο αρχηγός πήρε το μπλουζάκι και τo κράτησε. «Ηρακλής στα εύκολα, Ηρακλάρα στα δύσκολα».

Στο περιθώριο της προπόνησης φίλαθλοι της ομάδας που πήγαν οδικώς από τη Θεσσαλονίκη στη Σόφια για το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ πλησίασαν τον Αντρέι Κράβαρικ.

Του έδωσαν τo μπλουζάκι να το δει. «Θα το κρατήσεις να βγάλουμε μια φωτογραφία;», του είπαν. Η απάντηση από τον Κράβαρικ ήρθε χωρίς δεύτερη σκέψη.

«Εγώ τον Ηρακλή τον φοράω», είπε και το φόρεσε και με αυτά τα λόγια, με αυτόν τον τρόπο έδειξε και πάλι το δέσιμό του με τον σύλλογο. Η φωτογραφία βγήκε. Για μία ακόμη φορά ο μεγάλος αρχηγός έδειξε ότι είναι ένα με τον Ηρακλή.

Εδειξε με τον καλύτερο τρόπο, με τον δικό του τρόπο τι σημαίνει να είσαι ένα με την ομάδα, ένα με τον σύλλογο σε αυτές τις ώρες που δεν περισσεύει κανένας. «Ηρακλής στα εύκολα, Ηρακλάρα στα δύσκολα».

Ο Κράβαρικ είναι από αυτούς που για μία ακόμη φορά δίνει το σύνθημα με την έννοια της προσήλωσης στον Ηρακλή να κυριαρχεί.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top