ΖΕΛΙΑΣΚΟΦ: “Δεν ξεχνιέται ο Ηρακλής” (Video)

Ενας φίλος από τα παλιά βρέθηκε στην χθεσινή (24/10) προπόνηση του Ηρακλή. Ο λόγος για τον Νικολάι Ζελιάσκοφ, ο οποίος ζει μόνιμα στη Σόφια και …

Ηρακλής

Ενας φίλος από τα παλιά βρέθηκε στην χθεσινή (24/10) προπόνηση του Ηρακλή. Ο λόγος για τον Νικολάι Ζελιάσκοφ, ο οποίος ζει μόνιμα στη Σόφια και ήρθε στο γήπεδο για να δει από κοντά τους παλιούς του φίλους.

Ο Ζελιάσκοφ είχε αγωνιστεί στον Ηρακλή τη σεζόν 2004 και είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Ορεστιάδας. Στην σημερινή προπόνηση ο Ζελιάσκοφ είχε την ευκαρία να συναντήσει και πάλι τον Αντρέι Κράβαρικ και τον Θόδωρο Μποζίδη. Ολοι τους μέλη της ομάδας που είχε κατακτήσει το Κύπελλο. Επίσης, είδε τους Σωτήρη Δρίκο και Γιώργο Στεφάνου, είχαν συνυπάρξει παλιότερα στην ΑΕ Νίκαιας.

Η Bluearena συνομίλησε με τον Νικολάι Ζελιάσκοφ και γύρισε τον χρόνο πίσω με τον Βούλγαρο άσο να θυμάται τις ωραίες στιγμές που έζησε στην Θεσσαλονίκη και να αποκαλύπτει πως ακόμα είναι Ηρακλής.

“Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία. Είδα φίλους από τα παλιά και είμαι χαρούμενος. Εχω πολλές αναμνήσεις από τα χρόνια που πέρασα στην Ελλάδα. Με πολλά από τα παιδιά που αγωνίζονται σήμερα στην ομάδα παίξαμε μαζί και θυμηθήκαμε κάποιες στιγμές. Διατηρώ ακόμα επαφές με κόσμο από την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη. Ο Ηρακλής δεν ξεχνιέται με τίποτα”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top