«Ευχάριστα νέα για τα γήπεδα»

Ο Ηλίας Στοφορόπουλος μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και αποκάλυψε ότι λίαν συντόμως θα υπάρξουν θετικά μαντάτα για τα γήπεδα του Ηρακλή. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του κ. …

Ηρακλής

Ο Ηλίας Στοφορόπουλος μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και αποκάλυψε ότι λίαν συντόμως θα υπάρξουν θετικά μαντάτα για τα γήπεδα του Ηρακλή.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του κ. Στοφορόπουλου:

«Καταρχήν η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Ο Ηρακλής ταλαιπωρήθηκε πολύ καιρό. Πέρασε πολλές περιπέτειες. Ζήσαμε ένα σενάριο του παραλόγου. Ακόμα και σήμερα βλέπουμε από την ΕΠΟ αποφάσεις να αλλάζουνε κάθε μέρα. Μόνο ο Ηρακλής την πλήρωσε και ας έχουν ευθύνες και κάποιοι άνθρωποι μέσα από τον Ηρακλή. Δεν τους βγάζω απέξω αλλά από την άλλη μόνο ο Ηρακλής τιμωρήθηκε με αυτόν τρόπο», ενώ πρόσθεσε: «Ακόμα και ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα δεν τιμωρήθηκαν με υποβιβασμό. Δηλαδή μόνο ο Ηρακλής έφταιξε για όλα. Ελπίζω η “θυσία” αυτή του Ηρακλή να βοηθήσει στην κάθαρση του ποδοσφαίρου. Δυστυχώς όμως δεν βλέπω κάτι τέτοιο γιατί οι άνθρωποι της ΕΠΟ είναι ψεύτες και ιδιαίτερα ο πρόεδρος της ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Ο μόνος λόγος για τον οποίο βρίσκεται στην προεδρεία είναι ότι είναι ανιψιός του Κάρολου Παπούλια».

Για τη συγκέντρωση του Ιβανωφείου που δόθηκε το χρίσμα στον Γιώργο Ξενίδη, είπε: «Το ξεκίνημα μας είναι από εκεί. Ο Ηρακλής επιτέλους θα αποκτήσει μια διοίκηση. Από σήμερα θα έχει μια διοίκηση που θα τρέξει κάποια πράγματα. Ο κ. Παντελή μέχρι και τη στιγμή που ήταν στον Ηρακλή δεν μας έχει πείσει για τίποτα. Τον περιμέναμε πολύ καιρό. Δυστυχώς, όμως η παρουσία του δεν ήταν ουσιαστική».

Για την προσπάθεια της νέας διοίκησης αναφορικά με τον Ερασιτέχνη και το ποδοσφαιρικό τμήμα ο κ. Στοφορόπουλος τόνισε: «Και στο ποδόσφαιρο και στον Ερασιτέχνη θα μπουν νέα πρόσωπα. Πλην του βόλεϊ που κατάφερε να βρει κάποιους ανθρώπους και να λειτουργήσει σε κάποια άλλα πλαίσιο, για τα υπόλοιπα τμήματα πρέπει να υπάρξει μια αλληλένδετη προσπάθεια. Και αυτό πρέπει να προσεγγίσουν τον κόσμο αλλά και ο κόσμος βλέποντας αυτή την προσπάθεια να τους συμπαρασταθεί».

Για την αξιοποίηση της περιουσίας του Ηρακλή ο κ. Στοφορόπουλος εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος καθώς είπε: «Σε λίγο καιρό θα έχουμε πολύ ευχάριστα θέματα για τα γήπεδα μας. Και δεν το λέω αυτό χωρίς να έχω στοιχεία. Σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Δεν το λέω έτσι απλά. Έχω πληροφορίες αλλά προς το παρόν δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top