“Ανεξήγητες καταστάσεις”

Τους λόγους που τον οδήγησαν να σταματήσει την ενασχόλησή του με τον Ηρακλή έκανε γνωστούς ο Ανδρέα Παντελή μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. …

Ηρακλής

Τους λόγους που τον οδήγησαν να σταματήσει την ενασχόλησή του με τον Ηρακλή έκανε γνωστούς ο Ανδρέα Παντελή μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

«Ήταν κάποιες καταστάσεις που δεν μπορούσα να τις εξηγήσω. Καλούνταν να πάρουν θέση κάποιοι που –κατά τη γνώμη μου- δεν έπρεπε να έχουν πάρει. Ο Ηρακλής έπρεπε να πάρει σοβαρές αποφάσεις και εγώ άκουγα ότι ο κόσμος πρέπει να αποφασίσει. Εγώ αυτό δεν το καταλάβαινα.

Δεν πιστεύω ότι ο κόσμος παίρνει αποφάσεις. Στον Ηρακλή επικρατούν κάποιες καταστάσεις και δεν είναι σωστό αυτοί που επικρατούν να είναι και η μάζα. Θεωρώ ότι η απόφαση έπρεπε να είναι πιο εύκολη.

Έπρεπε να απαντήσουν. Τι θέλουν; Έναν Ηρακλή που σύντομα θα επέστρεφε στις μεγάλες κατηγορίες ή έναν Ηρακλή που είναι άγνωστο αν θα επιβιώσει.

Μέσα στους 2,5 μήνες και μετά από τον οικονομικό έλεγχο που έγινε, αντιλήφθηκα ότι ήταν πολύ δύσκολο να συμμετάσχει στη Σούπερ Λίγκα. Βγήκαν εκκρεμότητες που δεν ήταν γνωστές. Οικονομικά κατάλαβα τότε, ότι δεν είναι βιώσιμος. Ήταν μια σειρά από αμαρτήματα που ήταν παλιά και σε αυτά προστέθηκαν και άλλα καινούργια. Έφτασα στο συμπέρασμα ότι λανθασμένα πίστευα ότι θα μπορούσαν και αγωνιζόμενος στην Football League να λυθούν και να μπουν σε μια σειρά τα προβλήματα. Με τα δεδομένα αυτά ήταν πολύ δύσκολο να είναι αντιστρέψιμη η κατάσταση.

Έκανα προσπάθειες, έκανα συμφωνίες και για νέο ΑΦΜ που θα έπρεπε να γίνει με σωστό τρόπο και όχι με ψηφοφορίες και διαβουλεύσεις. Αυτό κάνει γενικά κακό στις κινήσεις που προσπαθούσαμε να κάνουμε για να πετύχουμε στο σκοπό μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top