Το χρίσμα στον Ξενίδη

Πραγματοποιήθηκε παρουσία πολλών φίλων της ομάδας η συγκέντρωση για την επόμενη μέρα του Ηρακλή. Ο Γιώργος Ξενίδης ανέλυσε το πλάνο του για την ομάδα και …

Ηρακλής

Πραγματοποιήθηκε παρουσία πολλών φίλων της ομάδας η συγκέντρωση για την επόμενη μέρα του Ηρακλή.

Ο Γιώργος Ξενίδης ανέλυσε το πλάνο του για την ομάδα και το σημαντικότερο από όλα όσα είπε ήταν η υπόσχεση-διαβεβαίωση που έδωσε ότι η ομάδα θα επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα νωρίτερα του προβλεπόμενου. Όσον αφορά στον Ανδρέα Παντελή, όπως ήταν αναμενόμενο ούτε εμφανίστηκε, ούτε κατέθεσε εγγράφως κάποια πρόταση.

Από αύριο κιόλας ο Ξενίδης πιάνει δουλειά, έχοντας στο πλευρό του την ΠΑΛΗ, τον Λευτέρη Κακιούση, τον Εμπενίζερ Χάγκαν και τον Θανάση Ηρακλή.

Αναλυτικά, όλα όσα ειπώθηκαν:

Μόλις ξεκίνησε η συγκέντρωση των φίλων του Ηρακλή που θα καθορίσει το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Από νωρίς είναι στο Ιβανώφειο ο Γιώργος Ξενίδης μαζί με τον Εμπενίζερ Χάγκαν.

Ο Γωγάκος είπε ότι ζήτησε από την ΕΠΟ να ενημερωθεί πόσα είναι τα χρέη της ΠΑΕ προς την ΕΠΟ, διότι αυτή διοργανώνει το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κι αν αυτά τα χρέη μεταβιβάζονται στον Ερασιτέχνη.

Το χρέος του Ερασιτέχνη προς την ΕΠΟ είναι 2.000 ευρώ και αύριο θα γνωρίζουν τη θέση της ΕΠΟ όσον αφορά το χρέος κι αν αυτό μεταβιβάζεται από την ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη.

Υποστήριξε ότι βάσει του αθλητικού νόμου τα χρέη της ΠΑΕ που βρίσκεται σε εκκαθάριση δεν μεταβιβάζονται στον Ερασιτέχνη.

Επίσης ο Γωγάκος ανέφερε: «Ολο αυτό το διάστημα υπήρχαν δύο προτάσεις από τον Ξενίδη για τη Δ΄ Εθνική και από τον Παντελή. Ο Παντελή μίλησε για συνεργασία με ομάδα και αν θυμάμαι καλά ήταν η ΑΕ Ποντίων και ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ, ωστόσο δεν υπήρξε κάποια επίσημη ενημέρωση για να επιβεβαιώνεται αυτό».

Ο Γιώργος Ξενίδης όταν πήρε το μικρόφωνο είπε αρχικά: «Δεν είμαι εδώ για να το παίξω επενδυτής. Ούτε σοφός, είμαι ένας από εσάς. Έχουμε κάνει μία ομάδα στην οποία συμμετέχω εγώ, ο Λευτέρης ο Κακιούσης, ο Θανάσης Ηρακλής και ο Εμπενίζερ Χάγκαν για να βοηθήσουμε την ομάδα. Δυστυχώς, η βάση είναι η Δ΄ Εθνική. Ωστόσο, θα κάνουμε κάποιες κινήσεις για να παρακάμψουμε κάποιες κατηγορίες και να βρεθούμε συντομότερα εκεί που έπρεπε να είμαστε, στη Σούπερ Λίγκα».

Ερωτηθείς για τη σχέση του με τον Αντώνη Ρέμο, επισήμανε: «Ημουν φίλος παλιά με τον Ρέμο, τώρα όχι και αυτό συνέβη, λόγω του Ηρακλή. Πριν από ένα μήνα μαλώσαμε στο Χάγιατ».

Για το μπάτζετ της περιόδου, ο Ξενίδης υποστήριξε: «Το μπάτζετ δεν το γνωρίζουμε, διότι συνεχώς προκύπτουν θέματα. Σήμερα κόπηκε το ρεύμα στη Μίκρα, οπότε πρέπει να κάνουμε ρύθμιση. Πρέπει να ρυθμιστούν κάποια πράγματα. Δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές που πρέπει να αποκτηθούν. Με υπολογισμούς που έχουμε κάνει, τα γραφεία για να λειτουργήσουν μηνιαίως χρειάζονται 4.000 ευρώ. Αυτό το παράδειγμα το λέω για να καταλάβετε πως δεν είναι μόνο οι παίκτες. Θα συμβάλλουμε οικονομικά και εμείς και θα ρίξουμε γέφυρες με ανθρώπους που θα μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά. Ταυτόχρονα, τρέχοντας τη συμμετοχή μας στη Δ΄ Εθνική θα αναζητήσουμε κάποιες παράλληλες λύσεις για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε, τον Ηρακλή να επιστρέψει συντομότερα στη Σούπερ Λίγκα μ’ ένα ΑΦΜ, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει το όνομα Ηρακλής. Τώρα είμαστε στην ανάγκη και κάποιοι το εκμεταλεύονται. Σε λίγο καιρό, ομάδες θα παρακαλάνε να συνεργαστούν με τον Ηρακλή. Ο Ηρακλής μας έχει ανάγκη όλους και πρέπει να βοηθήσετε. Για έδρα έχουμε σκοπό να δηλώσουμε το γήπεδο της Ευκαρπίας. Μ’ αυτές τις συνθήκες μπορεί να αποτελέσει μια καλή έδρα».

Για τους παίκτες είπε ότι… “θα μιλήσουμε με κάποια παιδιά που είναι και τώρα, ποιος θέλει να μείνει για να βοηθήσει. Θα ζητήσουμε παράταση και στο χρονικό διάστημα που έχουμε στη διάθεσή μας για να κάνουμε μεταγραφές γιατί υπάρχουν κάποιοι ελεύθεροι και καλοί παίκτες που μπορούμε να πάρουμε. Αν δεν δοθεί η παράταση τότε θα ήταν καλύτερο το πρωτάθλημα να ξεκινήσει όσο γίνεται πιο μετά ώστε να είναι μικρό το περιθώριο μέχρι τον Ιανουάριο που θα έχουμε πάλι δικαίωμα μεταγραφών”.

Με παρέμβαση του ο Ηλίας Στοφορόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά: «Θέλω να συγχαρώ τον Γιώργο Ξενίδη που βγήκε μπροστά και καλώ όλους τους φίλους του Ηρακλή να τον στηρίξουν. Πρέπει να βοηθήσουν αυτούς τους ανθρώπους για το θάρρος τους».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top